- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.241
bidahaki siparişimde gelir yani.daha fazla beklemeyiz inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bidahaki siparişimde gelir yani.daha fazla beklemeyiz inşallah.
Benimkilerde bazısı verdi bazısı sonra verecek.Ama ben bilerek bu şekilde verdim.Ben sipariş vermeyi seviyorum ama para işini sevmiyorum,Çok geç parayı veriyorlar,istemeye utanıyorum.Bu aralar kendim için sipariş veriyorum
Sen öğrencisin canım birde kendi cebinden nasıl ödersin 900 tl yani.sen en iyisini yapıyorsun.valla hiç utanmam sölerim çünkü gelişine veriorum ve birde geç vermelerini bekleyemem ben zaten su zamn getirin diyorum fatura zamanımdan 3gün öncesini sölüorm..
İnş. satarsın canımvalla benim satışım pek yok.arkadasta çevresine gösteriyormuş bakalım.inşallah satabilirim..
Ben sipariş vermeyi seviyorum ama para işini sevmiyorum,Çok geç parayı veriyorlar,istemeye utanıyorum.Bu aralar kendim için sipariş veriyorum
görevleri alanında ki temsilcileri öncüleri kısaca tüm avoncuları yönetmek,hedeflerin tutmasını sağlamak...kısaca böyle özetleyebiliriz..takım öncüleri başta olmak üzere avoncuların satışını arttırmaktan sorumludur.bunun için toplantılar organize eder,yeni kayıtlar için gerekli düzenlemeleri organizasyonları yapar (stand açma gibi)
ücret olarak da ya maaş ama büyük ihtimal primle çalışırlar..görev için sınav açılır isteyen adaylar başvuru yapar..mülakat yapılır...uygun görülenlere görev verilir.
temsilci*takım öncüsü olma gibi yükselme yoktur yani...etkisi vardır ama şart da değildir