• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bugün ilk defa çok sinirlendim ya..kızın biri pudra gir dedi girdim sonra 2gün sonra iptal et diyo ki ben girmiştim nese dedm içimden bnm ihtiyacım vardı ben kullanırım..sonra diger gün iptal etme demiş..ii dedim kendime girerim sonraki gün iptal et dedi gene tamam dedim

az öncede msj atmıs: 30mllk little istemişti iptal et diye mesaj atmıs kolimden yarın gelio..

insanlar ne kadar düşüncesz ya ikide birden iptal etmek için bekliodum haber zaten..

gider iade ederim hiç sorun değil ama birde davranısını haklı ggörmüomu allahm sabır ver yaa

bidahaki siparişimde gelir yani.daha fazla beklemeyiz inşallah.

umarım canım ama ben ilk kamapnya 12 siparişimden sonra 3kere sipariş girdim yarın bi koli gelcek işte ondada yok...cuma sonkez gircem kampanya 12den umarım onda çıkar...bayramda takcakmıs kadın üzülürüm vlla gelmezse :(

Ben sipariş vermeyi seviyorum ama para işini sevmiyorum,Çok geç parayı veriyorlar,istemeye utanıyorum.Bu aralar kendim için sipariş veriyorum

valla hiç utanmam sölerim çünkü gelişine veriorum ve birde geç vermelerini bekleyemem ben zaten su zamn getirin diyorum fatura zamanımdan 3gün öncesini sölüorm..

Ben sipariş vermeyi seviyorum ama para işini sevmiyorum,Çok geç parayı veriyorlar,istemeye utanıyorum.Bu aralar kendim için sipariş veriyorum
Benimkilerde bazısı verdi bazısı sonra verecek.Ama ben bilerek bu şekilde verdim.
Kendim ödeyip öyle toplayacağım.Böylede bir kenarda toplu paran olması lazım.

Öğretmen arkadaşlar mmaş ve ekders zamanlarında ödüyorlar.Halktan kişilerde ya peşin ya ürün tesliminde ödüyorlar.

valla hiç utanmam sölerim çünkü gelişine veriorum ve birde geç vermelerini bekleyemem ben zaten su zamn getirin diyorum fatura zamanımdan 3gün öncesini sölüorm..
Sen öğrencisin canım birde kendi cebinden nasıl ödersin 900 tl yani.sen en iyisini yapıyorsun.

aa niye kapsama alanı oldun ki?

valla benim satışım pek yok.arkadasta çevresine gösteriyormuş bakalım.inşallah satabilirim..
İnş. satarsın canım

evet aynı bana da oluyo malesef..beni bu işten soğutan tek şey bu..bazen çok sinirlenip bir daha yapmıcam bırakıcam artık diyorum ama kısmet olmuyor..zaten çalışmıyorum da cepten ödüyorum onlar verene kadar zor oluyor bazen..

Merhaba..

Sadece deneyimlerinizi paylaşmak amaçlı açılan bu başlık altında, ürün temin etmek, bu ürünlere temsilci aramak yada temsilci olma şartlarının belirtilmesi (1 ytl gibi gibi), yada temsilci olmak isteyenlerin paylaşım alanı değildir.

Ürünleri birbirinizden temin etmek,yardımcı olmak,katolog ve fiyatlar hakkında bilgi vermek zaten forum içinde yasak..

Lütfen bu noktaya dikkat ederek paylaşımda bulunulsun bu başlık altında..
Bazı arkadaşlarımız bu kozmetik ürünler için alt gurup oluşturmak için iş teklif etmektedir.

Reklam ve satış amacına yönelik paylaşımlar olduğu taktirde başlık altında paylaşıma izin verilmeyecektir..

Saygılar..

Kadınlar Kulübü

Arkadaslar merhaba...bırŞey soracagım avon ıÇın ÇalıŞanlar bılır..avonda bolge satıs yonetıcılerının tam olarak yaptıgı ıs nedır..yanı bıldıgım kadarı ıle avon bu kısılere araba verıyor ve devamlı dısarda yanı ofıs dısında calısıyorlar ama satısta yapmıyorlar..gorevlerı nedır...

görevleri alanında ki temsilcileri öncüleri kısaca tüm avoncuları yönetmek,hedeflerin tutmasını sağlamak...kısaca böyle özetleyebiliriz..takım öncüleri başta olmak üzere avoncuların satışını arttırmaktan sorumludur.bunun için toplantılar organize eder,yeni kayıtlar için gerekli düzenlemeleri organizasyonları yapar (stand açma gibi)
ücret olarak da ya maaş ama büyük ihtimal primle çalışırlar..görev için sınav açılır isteyen adaylar başvuru yapar..mülakat yapılır...uygun görülenlere görev verilir.
temsilci*takım öncüsü olma gibi yükselme yoktur yani...etkisi vardır ama şart da değildir

Avon ürünleri sağlığa zararlı olduğundan yasaklanıyormuş bazı avrupa ülkelerinde doğrumu acaba?

görevleri alanında ki temsilcileri öncüleri kısaca tüm avoncuları yönetmek,hedeflerin tutmasını sağlamak...kısaca böyle özetleyebiliriz..takım öncüleri başta olmak üzere avoncuların satışını arttırmaktan sorumludur.bunun için toplantılar organize eder,yeni kayıtlar için gerekli düzenlemeleri organizasyonları yapar (stand açma gibi)
ücret olarak da ya maaş ama büyük ihtimal primle çalışırlar..görev için sınav açılır isteyen adaylar başvuru yapar..mülakat yapılır...uygun görülenlere görev verilir.
temsilci*takım öncüsü olma gibi yükselme yoktur yani...etkisi vardır ama şart da değildir

bilgi paylaşımın için teşekkür ederm..peki iyi bir iş mi..ben basvurmadım ama benı bır karıyer sıtesı aracılıgı ıle aradılar..eskı ıslerıme ve tecrubelerıme bakılarak arandım sanırım..sabıt maaş ve araba vereceklerını soyledıler..gelırlerı ve sartları ıyı mıdır..soylendıgı gıbı kota tutmadıgı anda işten cıkarıyorlar mı??

ya kızlar bir sorum olacak.bende yeni temsilci oldum.ama iş yapma maksatlı değil.sadece ailem için bide kendi ihtiyaçları alıcam.ama bu bölge sorumlusu kafamı bulandırdı ben satış amaçlı girmedim bu işe.siparişleri biri gelip alıcakmış benden.nezamana kadar bilmiyorum acaba hep mi?bu işi kendim niye halledemiyorum.bide ben sabit biyerde değilimki eşimin işi dolayısıyla sürekli geçici görevlerdeyiz.bende katılıyorum eşime.ben internetten sipariş verip gerekirse kargo ücretini de ödeyip kendi başıma yapmak istiyorum.eee arkadaşlar noolucak şimdi...yardım lütfenCADIARZU

Sevgi84, canım şifreni aldıktan sonra internetten kendin verebiliyorsun siparişlerini sürekli birine vermene gerek yok...
ayrıca şehir değiştirdiğinde avonun sitesinden adres bilgilerini değiştirebiliyorsun..

Back
X