Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kısslar k13teki 25 tl'ye inen saat sizce nasıl?daha önce warmıydı avonda bu saatten?getirteniniz oldumu?

o saate bittim ben ya çok begendim önceki kataloglarda vardı hatırlıyorumkızlar içinizde alan oldumu ?? nasıl güzel mi şu yuvarlak olan

aynen bende kendi alanımda rekoru bu ay kırdım ve 300tl lik sipariş verdim toplamda
buqünde son siparişimi verip bu aylık sezonumu kapattım

ben K12 de 490+110+ pazartesison kez vericem 150lik falan kapatıcam artık K12 yi K13den 600 lüksipariş topladım çokkk mutluyummm bi bu kadarlık daha gelİr

o saate bittim ben ya çok begendim önceki kataloglarda vardı hatırlıyorumkızlar içinizde alan oldumu ?? nasıl güzel mi şu yuvarlak olan

benim arkadaşım kullanıo o saatten süper bir saat
uzun zamandır da kolunda ve hiç şikayetini duymadım
hoş bir sat bence

kızlar iade edeceğim şeyler var.faturadaki iade işlem yerlerini doldurdum imzamı attım şimdi ürünlerle birlikte sadece faturanın iade kısmınımı gönderecem yoksa zımbalı olan bütün faturalarımı gönderecem?sadece iade olanı göndereceksem o da 2 nüshadan oluşuyor.aslınımı suretinimi gönderecem yoksa ikisinidemi?

böncümaslını demişti bana sadece aslını gönderdim her iademde ben tatlım..imzanı unutma

kızlar banada cevap verin!!!

K13 te indirimler var bayağı .
Evet Essence'in kokusu güzel Windscape'de beğeniyorum ben hoş kokusu var .

arkadaşlar slm.şu yazacağım ürünlerin geliş fiyatını bana yazarsanız sevinirim.
syf. 3 maskara?
syf. 21 parfüm ve kokusu nasıl bilen var mı acaba?
syf. 25 vücut spreyleri 2 tanesi 12 lira olan?
syf. 141 hacim veren köpük?
syf. 158 vücut spreyi ve hangisi daha güzel kokuyor?

canım maalesef geliş fiyatı yazmıyoruz burda..

kızlar sizce en iyi erkek parfümü hangisi?eşime bir tane almayı düşünüyorum ama pek bilmiyorum kokularını.şöyle kalıcı ,erkeksi bir koku olsun .birde birazda spor bir koku olsa iyi olur çünkü eşim beden eğitimci.böyle 30 yaşlarında cool takılan müşterileriniz varmı?ne kullanıyorlar daha çok?yada kendi eşleriniz falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…