- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.761
kısslar k13teki 25 tl'ye inen saat sizce nasıl?daha önce warmıydı avonda bu saatten?getirteniniz oldumu?
kısslar k13teki 25 tl'ye inen saat sizce nasıl?daha önce warmıydı avonda bu saatten?getirteniniz oldumu?
aynen bende kendi alanımda rekoru bu ay kırdım ve 300tl lik sipariş verdim toplamda
buqünde son siparişimi verip bu aylık sezonumu kapattım
indirim broşüründeki 24.60 liralık saati mi diosun cnm?
o saate bittim ben ya çok begendim önceki kataloglarda vardı hatırlıyorumkızlar içinizde alan oldumu ?? nasıl güzel mi şu yuvarlak olan
kızlar iade edeceğim şeyler var.faturadaki iade işlem yerlerini doldurdum imzamı attım şimdi ürünlerle birlikte sadece faturanın iade kısmınımı gönderecem yoksa zımbalı olan bütün faturalarımı gönderecem?sadece iade olanı göndereceksem o da 2 nüshadan oluşuyor.aslınımı suretinimi gönderecem yoksa ikisinidemi?
benim arkadaşım kullanıo o saatten süper bir saat
uzun zamandır da kolunda ve hiç şikayetini duymadım
hoş bir sat bence
böncümaslını demişti bana sadece aslını gönderdim her iademde ben tatlım..imzanı unutma
hangii saatt kızlarr sölediğinizz
merhaba bayanlar..
parfümlerden konu açılmışken k13 te indirimdeki erkek parfümleri hakkında ne dersiniz?? indirime girmişken nişanlıma alıyım diyorum.
essence in kokusunu seviyorum. full speedden çok hoşlanmadım. bunları göz önüne alarak fikir verseniz bana??
arkadaşlar slm.şu yazacağım ürünlerin geliş fiyatını bana yazarsanız sevinirim.
syf. 3 maskara?
syf. 21 parfüm ve kokusu nasıl bilen var mı acaba?
syf. 25 vücut spreyleri 2 tanesi 12 lira olan?
syf. 141 hacim veren köpük?
syf. 158 vücut spreyi ve hangisi daha güzel kokuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?