- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.141
canım avonun sitesinde müsteri olmak icin basvuru var o foru doldurursan sna en yakın temsilci ile itişime gecmeni saglayacaklar .. dilersen sende temsilci olabilirsin yardımcı olabiliriz bütün arkadslar sorun yasdıgında falan....
teşekkürler.asıl benim öğrenmek istediğim burdan sipariş veremezmiyiz?
burda herkes avon temsilcisi canım suan senin dısında=)
:roflol::roflol:
tamam canım ya çok sağol o zaman ben kartla ödeyim şimdi
sf 26daki make me wonder make me fire up make me smile denemek istiyorum 3 tanesi 10 diyor ya fiyatı çok uygun ama smile hakkında hiç bilgim yok diğer kokuları biliyorum
sf 43te top allık var ya inci parlaklığı diyor ben parlak olmayan allık istiyorum aslında ama bu fiyatlar çok uygun acep denesem mi diyorum:) allık fırça göz kalemi 33 tl çok uygun
ben sürekli geciktiriorum daha bugüne kadr 1 tlyi geçmedi ödediğim faiz
bende s26 daki parfümlere takıldım.her söyleyen make me wonderin güzel oldugunu söyledi onda karar kıldım olumunekankayizsmile
benim tenim beyaz.ablamda bu top allıkların pembeli olanından vardı(s43 deki pembemi bronzmu bilemedim katolog olmadığı için) kullandım.çok begendim.öle çok bir parlıklıgıda yoktu.gerçi ben parıltıyı severim varsada gözüme görünmemiş olabilir delikafadulden paket fiyatı gerçekten çok uygun.benim frçam oldugu için sadece allıklardan düşünüyorum aklinialirimsmile
off off o bu derken yine bissürü alacam bu ay akannehirakannehir
evet canım bundan sonra öyle yapacağım sağolasın opuyorumnanaktan
birde birşey sormak istiyorum bir müşterim o far hediyeli rujlardan istedi..
rujun koduyla farın kodunu gireceğim farı sistem otamatik ücretsiz ekleyecek di mi kızlar..
uzun zamandır yapmıyorum unuttum bilmiyorumkismile
cnm gün fatura üzerinden %0,15 kuruş faiz koyuor her gün 1 tl faiz koyması içn faturanın 1500 tllik olması gerekiyor
canım ya ben sadece kendime aldığım için doksan küsür bişeydi.100 desek günlük eski parayla 150binmi yani?10 günde 1,5 milyon yapar o zaman .oda bişey değilmiş ya o zaman geciktirebilirim.eminsin dimi ilkşah sonra faturayı katlamayım kartla ödeyim şimdiden
kızlar avon katoloğuna baktım yeni katolog olması lazımsiyah bi çanta var onun boyutları büyükmü acaba bde leoparlı bi çanta var almak istiyorum ama umduğumdan küçük gelirmi diye düşünüyorum ölçüleri var ama kafamda tasarlayamadım kzlar varmı görenizin acaba
canım ya ben sadece kendime aldığım için doksan küsür bişeydi.100 desek günlük eski parayla 150binmi yani?10 günde 1,5 milyon yapar o zaman .oda bişey değilmiş ya o zaman geciktirebilirim.eminsin dimi ilkşah sonra faturayı katlamayım kartla ödeyim şimdiden
canım siyahı bilmem ama leoparlıdan sakın alma takamıyosun bile hemen koluna aldınmı kolunun şekliyle eziliyo çanta uğraşki düzeltesin ne cüzdanı ne çantası hiç hoş değil ben beğenmedim çantanın dışıda naylıondan kaplı çok pişmanım aldığımaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?