Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kimse yok kızlar satacagım geliş fiyatınada almıyorlar bende petek iç giyim diye bişeye başladım kayıt ücreti almıyorlar avon çok ii ama müşteri olmayınca k13 ten bi tane bile müşterim yok

450'lik te ben yaptım arkadşlarda olanları toplamadım daha çatal-bıçak seti kesin de bakalım diğeri ne olacak hayırlısı (=

peki bu iç giyimden kazancın ne anlatırmısn biraz?

kazancım%25 çok ürün satarsan hediyede veriyorlar mesala 160 geçtiğinde fantezi gecelik veriyorlar 250 geçersen 2 tane kayıt ücreti yok erkek bayan herşey var üye yaparsan hemde para yatıyor hesabına öle her ayda katolog değişmiyo canım güzel kaliteli ürünler çevren olacak artık avon satan çok kişi var 70 tlnin altında 5 tl kargo ücreti ödüyorsun

Anladım canım ama gecelik filan benlik değil pek (=

ben sitesine girdim bakıyorum ama katalog benim pc de açılmıyor prenses bilgi alırsan bizimle de paylaşır mısın

sitesini sölesene canım ben bi deneyeyimmm(doreyi demiyorsun dimi onu biliyorum katologu bile var işe yaramaz kokularından birinin bile kokusu tende kalmıo..en azından bi parfümü kalıcı olsa nese..alınırsa bi kap kacak alınır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…