• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende philippa çantayı daha önce toplantımızda görmüştüm...katalogda göründüğünden daha parlak,daha büyük ve daha şık bir çantazemuszemusama stoklarda tükenmiş maalesef:sinifsinif:

Kızlar parfümler 14.kampanyada indirime girer diyosunuz ya o kasım ayına mı aralığa mı denk geliyo? Bide 12.katalogta 11e göre indirime giren cilt bakım ürünleri hangileri? Bide 11.kataloğun siparişleri bittimi şimdi yani ne zamana kadar sipariş vereblyrm 11.den?

sağolun kızlar ilgilendiğiniz için herkes beğendiğine göre güzel bir çanta bende çok beğendim.
bir dahaki kampanyalarda olur inş

Kızlar parfümler 14.kampanyada indirime girer diyosunuz ya o kasım ayına mı aralığa mı denk geliyo? Bide 12.katalogta 11e göre indirime giren cilt bakım ürünleri hangileri? Bide 11.kataloğun siparişleri bittimi şimdi yani ne zamana kadar sipariş vereblyrm 11.den?

2hafta sonra bitiyor 11.kampanya

kızlar bir şey soracağım . ben yeniyim de:DDD 11. kampanyanın şiparilerini daha vermedim. ürünler geldikten sonra faturayı ayın kaçı gibi öderiz?

14. kampanya 4 ARALIK-1 OCAK arasına denk geliyor:lepi:
11.kampanyada clearskin ler indirimde %50---->>>>>6,25tl:sm_cool:
12.kampanyada anew ler indirimde fiyatları üksek ama hiç korkmadan kesin garantili süper ürünler...:sm_cool:
11.kampanya henüz bitmedi 23 ekim son sipariş verme tarihidir.a.s

ne zaman dışarı çıksam avonun beyaz 3 ürüne çantasını görüyorum takamadım bile doğrudüzgün...bugün doşmuşta swacht saati gördüm...avoncu olmayanı yada avondan bir şey alamayanı dövecez mi sanıyorlar ne anlamadım gitti valla.....
avon sokaklara taştı baktım satanda bugün ohohoooooooo 18 tl yi katalogtan beğendim 9 a veriom dedi başkası aldı...32 tl di sanırsam pembe tonlarda allık 10tl den vereim dedi....bende boşa kürek sallıyorum diye düşündüm yolda satış ne güzel valla ...bunlar yasaktı bide hani davalar açılmıştı ama neredeler şimdi dava açanlar .....

Arkadaşlar sizler satış yaptığınız için daha iyi bilirsiniz. Ben avonun 11. kampanyasında iki ürün arasında kararsız kaldım...
İkisi de şu an indirimde ve benim almak istediğim ürünler ...
Ben dudaklara dolgun görünüm veren ruj almak istiyorum:
Anew in dudak dolgunlaştırıcı bakım stiği var indirimde 15 tl.
Bir de ultra colour rich diye dolgun görünüm veren ruj indirimde .fiyatı 13.80 tl.
Yaşım 23. Anew için soracak olursanız...
Siz satış yaptığınız için hangisi daha iyi bilirsiniz diye düşündüm...
Hangisini alayım sizce?

İstanbul-Avrupa yakası temsilcileri kimler ?
Var mı yada aranızda bende beğeniyorum hele bazı zamanlarda inanılmaz ucuzluk oluyor.

Arkadaşlar sizler satış yaptığınız için daha iyi bilirsiniz. Ben avonun 11. kampanyasında iki ürün arasında kararsız kaldım...
İkisi de şu an indirimde ve benim almak istediğim ürünler ...
Ben dudaklara dolgun görünüm veren ruj almak istiyorum:
Anew in dudak dolgunlaştırıcı bakım stiği var indirimde 15 tl.
Bir de ultra colour rich diye dolgun görünüm veren ruj indirimde .fiyatı 13.80 tl.
Yaşım 23. Anew için soracak olursanız...
Siz satış yaptığınız için hangisi daha iyi bilirsiniz diye düşündüm...
Hangisini alayım sizce?

ben ultra color rich derim anewinkide güzel zaten hiçbi ruj tam kalıcılık vermio ama color olandan memnunumn

ne zaman dışarı çıksam avonun beyaz 3 ürüne çantasını görüyorum takamadım bile doğrudüzgün...bugün doşmuşta swacht saati gördüm...avoncu olmayanı yada avondan bir şey alamayanı dövecez mi sanıyorlar ne anlamadım gitti valla.....
avon sokaklara taştı baktım satanda bugün ohohoooooooo 18 tl yi katalogtan beğendim 9 a veriom dedi başkası aldı...32 tl di sanırsam pembe tonlarda allık 10tl den vereim dedi....bende boşa kürek sallıyorum diye düşündüm yolda satış ne güzel valla ...bunlar yasaktı bide hani davalar açılmıştı ama neredeler şimdi dava açanlar .....

yasak olan ne tam olarak onu anlamadım?

Back