Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aynen cnm bakımı çok zor ve saç tibimiz aynı çabuk kabarıo karışıyo açana kadar çile çekiodum yaa kestirdim kurtuldum ama ben seviodum uzun saçlarımı

Mrb kızlar B'nde avona yeni uye oldum ama hediye sistemini çözemedim k13 te sipariş vercm ama sipariş werdgn güne göre hediye degisio diolar bı aydinlatirmisinz bide bu sürahi takımını isteyince yanında makyaj eşyası erecekler mıBu arada herkese iyi bayramlar:)

Son düzenleme:
aradım canlarım bizm burdakiler çalışmıo istanbul olduğu halde diğer yerlerde hiç çalşmıodur yarın ancak

iyice saçma oldu bu site bazen yazdığımı göremiyorum sonra bir bakıyorum 2 kez yazılmış.settings bazen kullanıcı paneli oluyor.bir oturtamadılar ya

yukarıda settigs diye bir bölüm var ya onu tıklıyosun ebrucum.ha bu arada dünkü yazılan herşey silinmiş

iyice saçma oldu bu site bazen yazdığımı göremiyorum sonra bir bakıyorum 2 kez yazılmış.settings bazen kullanıcı paneli oluyor.bir oturtamadılar ya

sagol cnm ama ben simdi orayada baktım orada da yok valla dediğin gibi yazılar silinmiş sevmedim sitenin bu halini

Son düzenleme:
buldum eyoo eyoo bulamayanlar için söylüyorum su anda yazdıgım mesajda resmim ve ismim çıkıyor ya ismimin üstüne bir kere tıklıyorum ve View Forum Posts çıkıyor ona tıklayınca yazılan mesajlar görünüyor :)

Son düzenleme:
ii akşamlar kızla bayramda geçti bitti gurbette
daha nicelerine ulaşştırsın allahımmm
daha kolimi bile alamadımmm hiç hevesim bile kalmadı

selamm canlarım yaa saçlarımla uğraşmaktan günlerdir avoncu canlarımla ilgilenemedm neler yapıosunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…