- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.221
Kargommmmm GeLdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kargommmmm GeLdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya hadi onu geçim.2 müşterilerimin simli assun çantası ve eladia yüzüğü var, onları yollasınlar bari bayrama kadar. soruyorlar haklı olarak ne zaman gelecek diye. hep mahçup oluyorum :95:
deren hoşgeldinburdada karşılaştık
fiorella yüzük hiç hoş değil acayip kaba oysa ne hoş duruyor katalogda.. kesinle almayın derim heleki elleriniz küçük parmaklarınız ince ise..
önceden de 3 4 tane istemiştim. yollamışlardı neden yollamıyolar anlamıyorum bnde mail atım bari. sen mail atalı ne kadar zaman geçti acabaesperanza canm seninde mi eladia yüzükte sorun var..benmki de faturada yollandı yazıo ama bana yüzük filan gelmedi:2::2::2: avona msj attım cvp gelmedi....takım öncüme de söledim ses çıkmadı :2::2::2:
halbuki güzel görünüyordu. :96:evet çok kaba parlaklıgı mükemmel ama kocaman bişi bir müşterim istemişti hiç olmadı iade için bekliyor yüzük :S
evet çok kaba parlaklıgı mükemmel ama kocaman bişi bir müşterim istemişti hiç olmadı iade için bekliyor yüzük :S
önceden de 3 4 tane istemiştim. yollamışlardı neden yollamıyolar anlamıyorum bnde mail atım bari. sen mail atalı ne kadar zaman geçti acaba
bende iade ettim tatlım ..kendimde begenmedim zaten müşterininde iade edelim demesini bekledimsonra müşteri o an çok güzel oldugunu söledi bende bozmak istedim bigün sonra geldi canım iade edelim dedi bende dedim haa söle ya seni bozmamakiçin bişide diyemedim bende begenmedim zaten edelim tabi :76::76:
halbuki güzel görünüyordu. :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?