- 7 Ocak 2009
- 7.073
- 11.480
- 773
- 34
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.121
bu avonn varya bu avonnnn şu siparişlere kargoya olsun verseydi bunlarolmazdıııı
katre hiçgülecegim yoktu ömrümü yedinkız şurda bişikonuşuluyor sorun var çatladın mı iki dakka bekle valla alemsinn
bu avonn varya bu avonnnn şu siparişlere kargoya olsun verseydi bunlarolmazdıııı
maviş kızına bayıldım bayıldımm yemin ediorum.böle bi tatlılık yok ya.her resme baktgımda yanakalrını sıkıp sıkıp öpesim geliooo
ay bu konuda bile kabağı avonun başına patlattın ya tebrik ediyorum canım seni
ya kızlar temizlik yapıodm yarım bıraktm dedim yükleym fotoları yemin ediorum 5 adet foto war bende onlarda bal peteğinni yükledikleri diğerleri yarım kaldı çevrimdışı olunca shekerloo iptal edildi hepsi ailem üzerine yemin ederim böyle oldu yaa
ya kızlar temizlik yapıodm yarım bıraktm dedim yükleym fotoları yemin ediorum 5 adet foto war bende onlarda bal peteğinni yükledikleri diğerleri yarım kaldı çevrimdışı olunca shekerloo iptal edildi hepsi ailem üzerine yemin ederim böyle oldu yaa
katre msjına cevap yazim de bide sen üzülme allahaşkına, burda yeterince cok üzülenler oldu çünkü datlum. güzel değil o farlar bence.... pıt pıt gözlerime dökülmüştü sürerken..... ben begenmedim....beklentimi karşılamadı yani....mavi ve sogan kabugunu almıştım önceki kataloglarda....renklerini bile tam vermiyolardı..... böyle işte canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?