Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sen silmiş olamazmsn yanlışlıkla hem senin kişi listende olmamam benm suçum değil ki ben seni silsemde senin listende kalırım sen silene kadr ama sen benm listemdesn şu an

aaa kızlar ne güzel takılıyordunuz ortam birden gerildi.yapmayın böyle lütfen sizler uygar insanlarsınız.belliki yanlış anlaşılmış bir durum var ortada arkadaş özür dilesin ve bitsin bu tatsızlık:13:

canım o kişi listesi olayı çok sağlıklı değil. inanki bendede çok yakın arkadaşlarım beni silmişsin demişlerdi. ama yok öyle birşey. o kişi listesi kavramının hatası. herşeyi doğru vermiyor. inan bana

kızlar mantıken arkadşn kişi listesndede olmamamn benmle ne alakası var ben onun msnenine ben giremem ki sileym ben silsemde onun listesnde olmalıydm ama yoksam ya yanlışlıkla kendi sildi ya da problem oldu bunu herkes google dada araştrsn ben silmiş olsaydm kendi listemden silnrdi arkadşn msn listesnden değil

Fıstığım seni bilen biliyo boşver

msn de böle şeyler oluyor geçen benimde başıma geldi..ç.içi olduğum halde kapalı görünüyormuşum:97:. aman ilkşahçım sen takılma böyle şeylere bizim iyiliğimiz için yapmayacağın iş yok farkındayız

shekerloo tatlım bak şimdi mantıklı düşünelim diyelim ki msn de sıkıntı yok sen resimlerin tümünüde ilkşaha ulaştırdın ki bunlar sadece varsayım ilkşah onları düzenledi bizimle paylaştı ..bizden kazanacagı tek şey teşekkür dahafazlası değil sanki bizim taktirimizi kazansa ne olacak kazanmasa ne olacak çok mu önemli yani .. Ki ilkşahı 6 aydır tanıyorum kesinlikle böyle birşey yapmaz zaten böyle bişiyapılsa mantıgı olmaz... hadi bizim taktirimizi kazandı diyelim senin burda gelip forumdakonuşacagını akıl edemez mi tabi ki eder o zamanda yaptıgı işin hayr kalmaz kaş yaparken göz çıkarmış olur..tatlım bunlar çocukça şeyler lütfen kırıcı olma..

tüm sevdiklerim üzerine yemin ediorum ki ağlamak üzereym resmen yanlış anlaşıldm kendimi iftiraya uğramş hissettm

kuzular hadi lütfen normale dönelim. msnde böyle sorunlar çıkabiliyor. özellikle msn plusta. kişi listesinden bakıyosun listesinde yok görünüyo. yani tamamen msnle ilgili bi durum. kişiler ekli oldukları hlalde hayır yazıyor orda. uzatmayalım artık. ilkşah gerekli açıklamayı yaptık zaten ki yapmasaydı da en başında demiştim onun böyle birşeyi asla yapmayacağını. çevirimdışı olsa bile ordamısın yazdığında anında burdayım canım diye cevap veriyor. kızın işi gücü avon ve bizleriz. en meşgul olduğu anlarda bile yardımcı oluyor hepimize. lütfen artık uzatmayalım. burda kimsenin kimseye kastı olamaz.

tüm sevdiklerim üzerine yemin ediorum ki ağlamak üzereym resmen yanlış anlaşıldm kendimi iftiraya uğramş hissettm

üzme kendini canım msnde problem var bende kaçgündür cevrımdısı gözüküyosun suan cevrim içisin sana yazdıgım yazılar geri geliyo bendemi suclama yapmalıyım yani saçmalık seni bilen biliyo

ilkaycim üsülme yaaa ben ksa süredir topikteyim başta sen olmak üzere herke çok iyi ve çok yardimci birbirine... bi talihsizlik olmuş yanliş anlaşilmişşş üsülme sennn ltfnnn

shekerloo canım sen niye birşey yazmıyorsun?herkes seferber olmuş ortamı yumusatmak için ilksah o kadar açıklama yaptı sende birşeyler söylesene.yanlış anladığını özür dilediğini söylesen yeter bu bir erdemdir sonuçta.hem konuda daha büyümeden kapanmış olur tatlım:13:

ben yeni üyelerdenim ve ilkşah verdi msn adresini özelden bilgi almam için allah razı olsun başını ağrıtmamak için msnden sormadım zaten burda yetiyorum başını ağrıtıyorum diye ama biliyorumki msndede yardımcı olur bana sorsam o yüzden bence artık bi özür borçlusun ispat etti ilkşah ve biliyorumki bi özürle bile kalbini alabileceğin temiz yürekli kötülük düşünmeyen bi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…