Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bence internetten kaynaklı aralarında bi yanlış anlaşılma olmuştur kızlar....ben iki tarafın da kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum....netten kaynaklı olabiliyo böyle şeyler.

shekerloooo birşey yazarmsn canım bu topikteki hemen hemen tüm avoncular benm msnimde ekli ve hiçbirini silmedm herzamanda konuşuorm biri çıksın desn beni sildi die bekliorummm

heleki ben shekerloooo sürekli sorularımla başının etini yiyorum herdefasındada sorularımın yanıtını mutlaka alıyorum bu zamana kadrda hiç ne cevap vermemezlik yaptı ve msn sildi nede ters bi laf söyledi..belli yanlış anlaşılma çokta açık zaten.. Bu forumdan ilkşahın bunalıpta msn kayıtlı birini silmesi gerekseydi emin ol ben olmalıydım o ..Saolll ilkşahhh canımsın.. ALLAHrazıolsunn

katre saolasın canım biraz fikir edindim. ilerde bende alabilirrim...şu şişesi elmaslı gibi olan yeni çıkan nasıldır ki,o da dıştan temiz bi koku gibi ama bilemeyiz tabiii

buyur eklediğim fotolara bak senin gibi objektif düşünüp foruma yazıp kötülemezdim kimseyi tamammı eğer senin emeğini çalmış kullanmış olsaydım kendim emek harcamazdm bu foruma her ay fotoları ben yüklüorm emek değilmi ama hiç şikayet etmedm kimseye ters bişi demedm

ilkşahcımm bence sen gerekli açıklamayı görsel olarak belirttin artık birşey demene gerek yok...
yanlış anlamış demekki arkadaşımızda...

Arkadaşlar k13 ek katalogta yer alan PIRILTILI TOZ GÖZ FARLARI nasıl özellikle Black ve Deep Purple güzel gibime geldi ama daha önce ne kullandım nede sattım bileniniz varsa ve söylerse sevinirim.:))

İlkşah bende çevrimdışısın acaba benidemi sildin..

cnm çevrim dışı falan değilmmm offff çıldıracammmm kimseyi silmem ben tamammı tatlılarım ben böyle biri değilm bunu anlamanz gerekirdi şimdiye kadar çok yazııık çooookkk gerçekten üzüldüm

İlkşah bende çevrimdışısın acaba benidemi sildin..

:msn den kaynaklı bi problem aslında çevrimiçi ama çevrim dışı görünüyor tatlım..ben biihtimal yazdım burdamısın diye hemen cevap geldi.. hatta konuştukk msn de çevrimiçi oldugunu ama herkezinn çevrim dışı gördüğünü söyledi..

ilkşahcım canım sakin ol hele seni biliyoruz bize ne kadar çok yardım etiiğinde çok açıkherkes görüyo bilio sen bu sitenin olmazsa olmazısın.. bellikii arkadaş yanlış anladı olabilir üzmeyin kendinizi daha fazla

Arkadaşlar k13 ek katalogta yer alan PIRILTILI TOZ GÖZ FARLARI nasıl özellikle Black ve Deep Purple güzel gibime geldi ama daha önce ne kullandım nede sattım bileniniz varsa ve söylerse sevinirim.:))

katre hiçgülecegim yoktu ömrümü yedin kız şurda bişikonuşuluyor sorun var çatladın mı iki dakka bekle valla alemsinn

bilemiyorum canım kişi listemde olmaması durumu yeterince açıklıyo resimleri atarken vardı çünkü.problem değil silebilir ama bi teşekkürü çok gördü.orda onca işimi bende sizin gibi bıraktım.evi götürüyolar

shekerloooo birşey yazarmsn canım bu topikteki hemen hemen tüm avoncular benm msnimde ekli ve hiçbirini silmedm herzamanda konuşuorm biri çıksın desn beni sildi die bekliorummm

Ya Canım Ben Soktayım Şuan Demekki Kimsenin İşine Karışmayacan Hayat Böyle Kimseye İyi Yaklaşmayacan Böyle Zan Altında Kalmaktansa Yarına Kadar Kendi Kargomu Beklerim Daha İyi !!! İyilikten Maraz Dogarmış Boşve Canım..

tamam yanlış anlaşılma olabilr ama diebilrdi arkadş ilkşah nie çevrim dışı oldn falan die direk beni afedersnz ş.refsiz biri gibi saygısız biri gibi ilan etmiş acaip üzüldüm yemin ediyorum ki ağlamak üzereyim en nefret ettiğim şey hakarete uğramak yanlş anlaşlmak iftiraya uğraşmak ben kimsenin iyiliğini boşta bırakmam

Canımın içi ben şaka yaptım sana .Seni tanımıyomuyum bilmiyomuyum nasıl biri olduğunu .
Konu dağılsın diye espri yaptım ..
Ama ben şu an çevrim içi yim sende çevrim dışı olarak görünüyorum .
Anlaşılan msnde bi problem var boşver sıkma canını seni bilen biliyo kuşum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…