- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #22.041
yarım saat sonra slayt olarak tek linkte yayınlayacğm fotoları az sabrediiiinnnn
yarım saat sonra görüşürüz ozaman biraz işlerle ilgileneyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarım saat sonra slayt olarak tek linkte yayınlayacğm fotoları az sabrediiiinnnn
maaşallah kızlar 38 kişi olmusuz
İlkşah'cım Eternal Magic önümüzdeki ay ki katalogta yer alıyor ya o parfümü alana hediye vs. bişey var mı?
Yoksa bu ay 290 lirayı yapmak için panaromadan vereceğimde :)
güzelmiymiş o eternal katrecimm ? merak ettim şindi...bide böyle elmaslı mı ne bi koku vardı o nasıl ki?
maviş kızına bayıldım bayıldımm yemin ediorum.böle bi tatlılık yok ya.her resme baktgımda yanakalrını sıkıp sıkıp öpesim geliooo
ayyy şükür kavuşturana bu far away incandenses falan var ya onlar kaç ml 30 mı 50 mi bilen varmı?
Canım benim çok hoşuma gitti hemde şişesi çok güzel birkaç ay evvel İngiltere'de Avon satan bi arkadaşım testerını getirdiydi çok beğendim bize gelince kesin alırım demiştim.:)
ayıp olmadımı ilkay yani öle pat die kişi listesinden silmek alcanızı aldınız dimi? bende nie iyilik yapıyosam.bi teşekkür etseydin yeterliydi.nese akıllandım bu da bi ders oldu bana...
şu yuvarlak şişelerdekileri diosan onlar 30 ml canm..canta boyu..
ayıp olmadımı ilkay yani öle pat die kişi listesinden silmek alcanızı aldınız dimi? bende nie iyilik yapıyosam.bi teşekkür etseydin yeterliydi.nese akıllandım bu da bi ders oldu bana...