Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

temsilcilermn siparişleri gelmiş msne girmesini bekliorum katalog fotolarını çektiricm

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
OkYaNuS_35, diadra, enigmas, GoldenLady+, Katre83, mltm44, pelda, PrensesPeri, shekerloo, zaaide

kızlar k14 ümü bekliyorsunuz yoksa içelim güzelleşelim

valla uykum gelmişti ilkşah k 14 deyince gözlerim açıldı. bi kahvede ben içeyim

Valla bekliyorum yalan değil.
Yani bi görsem bu gece ona göre sipariş gireceğim.
Bende demin bi arkadaşımı aradım sağolsun bana arada iyi siparişler bulur kendide alır akşama görüşiciz eve gidince bi daha inceleyeyim dedi inşallah sipariş gelir.
Bu ay o 4 Anew alana gelecek olan saatten ve su takımından gelsin istiyorum uzun zamandır Avon'dan hediye falan kazanamadım işler kesat
Son 2 senedir tosbaa misali ilerliyorum ya 11 senedir üyeyim 8 sene boyunca hep Yıldızlar Kulübü'ne girdim yıllık satış limitim hep aynı kaldı ama son 2 senedir noldu anlamadım ama inatla Avon'dan da çıkmadım.
Gerçi Oriflame ve Petra üyeliğimde var 2 senedir üçünü birden dengeli götürmeye çalıştım ki Oriflame'ye arkadaş hatırına üye oldum 7 aydır sipariş girmedim senesi dolunca nasılsa atıyorlar.

Kızlar biz böyle hevesle K14'ü beklerken K14'te ki kampanyalar bizi hayal kırıklığına uğratırmış.
Bumuymuş beklediğimiz aman demeyiz umarım bi de İlkşah'cım K14'ün limit tutturma hediyeleri neler onlarıda süleyiverirsin diymiii

Son düzenleme:
kızlar faturayı görünce bu kadar sevinen bir grup yoktur herhalde faturayı gören sevincinden uçuyor avon bizi ne hallere soktun

canım petrayı ilk kez duyuyorum. biraz anlatır mısın?

evet kızlar walla sormayın kafayı bozdum avonla dün geceden beri 20 sayfayı geçmişsiniz onları takip ediyorum neler yapmışsınız die hehe.benimde en geç perşembe elimde olmalı yoksa yanarım.yurtdışına gidicek biri var wallahi avon kırıciim kafanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…