Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım ben meltemi kastederek söylemiştim geliş fiyatının nasıl hesaplandığını yazmış çünkü ama silmiş şimdi.teşekkürler meltemmm

canım ben başta cevap yazmadım. kuralları biliyorum ama arkdaş kırılmıştı demekki sorun yok dedim ve yazdım özelden atmam gerekirdi. çok pardon tekrar

Bu foruma yeni üye oldum ve üye olduğumdan beri, çok sık giremesemde her girdiğimde bir sorunu olduğunu gördüğü herkese, sorunu cevaplanmış mı diye bile bakmadan bildiklerimi aktarıyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum.
İlk kez çok acil cevaba ihtiyacım vardı, sizlerden yardım istedim ama yalnızca bir kişiden cevap geldi o arkadaşımda zaten fikri olmadığını söylemek istemiş.
İki kez editledim mesajımı kimse sallamadı. Benimle birlikte soru soranlara herkes zilyon tane cevap yazmış ama ben resmen hayalet muamelesi gördüm.
Ciddi hayal kırıklığına uğradım. Görüp de sallamayan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Kendi Adıma Ksruma Bakma Canım Ben Avonun Sitesindeydim Takip Edemedim Pek Burayı Sorunu da Bilmiyorum Görmedim..

faturalanır bu akşam bnce

benimde öyle duruyor fatura falan yok sirem bi biz kaldık galiba ilk beş dakika verenlere zulümolsun diye sonamı bırakıyorlar!!!!!
inşallah esperanza yaa
aynen öyle oldu dersenacım adalet mi bu koca dünya

okudum ama inan bilmediğim için yazmdadımm canımm kırılma yaa bak bunlar sana

Son düzenleme:
zevk meselesi ama ben beğenmedim
ankarada sosyete pazarına stand açmışlar kaba ve adi gibi duruyodu hiç estetik değil bence cnm nacizane fikrim

teşekkür ederim canım fikrini paylaştığın için kaarar verdim almıyım kabaysa zaten kiloluyum çok saolasın biri siparş verir müşterilerden o zaman bakarım bende

Kızlar aşkolsun gerçekten deminden beri yırtınıyorum burda, hepiniz bir sürü şey konuştunuz biriniz de bana cevap vermedi... Kırıldım açıkcası.

Kendi Adıma Ksruma Bakma Canım Ben Avonun Sitesindeydim Takip Edemedim Pek Burayı Sorunu da Bilmiyorum Görmedim..

İlgin için burdan da bir kez daha teşekkür edeyim canım sana, gerçekten duyarlılığını gösterdin

inşallah esperanza yaa
aynen öyle oldu dersenacım adalet mi bu koca dünya

okudum ama inan bilmediğim için yazmdadımm canımm kırılma yaa bak bunlar sana

ahahha çiçekler süpermiş Yok canım ya sizler üzerinize alınmayın benim sözüm görüp de görmemezlikten gelen arkadaşlar varsa onlara...

cnm ya ben yazılı sorusu hazırlıyodum dalmışım valla kusura bakma topik açıktı ama bakmıyodum şimdi bakiim dedim ne sorduğunu da geçmişe baktım ama göremedim kusura bakma canım(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…