- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.461
vayyy bee bir benim mi faturalanmamışş hayret bşy yaaaa :76:
kIIIZZZZLLAAARRR ÇOK ACİL PERCEİVE VÜCUT SPREYİ LAZM KAÇ TANE OLURSA ALACAĞIM İSTANBUL İÇİ DAHA İYİ OLUR TABİ
tatlım kusura bakma ama ben satış temsilci formu olmadan yapamayanlardanım ama istediğin ürün varsa bakarım
kızlar çok acil cvp istesem sizden...şimdi wish of love giricem siparişlere..3 tane istemişler..hani bi tane alana 2 tane gelio ya..ben adet olarak 1 mi yazayım yoksa 3 mü??
canım ben meltemi kastederek söylemiştim geliş fiyatının nasıl hesaplandığını yazmış çünkü ama silmiş şimdi.teşekkürler meltemmm
bu gece faturalananlar yarın gelir mi acaba ?
Bu foruma yeni üye oldum ve üye olduğumdan beri, çok sık giremesemde her girdiğimde bir sorunu olduğunu gördüğü herkese, sorunu cevaplanmış mı diye bile bakmadan bildiklerimi aktarıyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum.
İlk kez çok acil cevaba ihtiyacım vardı, sizlerden yardım istedim ama yalnızca bir kişiden cevap geldi o arkadaşımda zaten fikri olmadığını söylemek istemiş.
İki kez editledim mesajımı kimse sallamadı. Benimle birlikte soru soranlara herkes zilyon tane cevap yazmış ama ben resmen hayalet muamelesi gördüm.
Ciddi hayal kırıklığına uğradım. Görüp de sallamayan herkese teşekkür ederim.
faturalanır bu akşam bnce
inşallah esperanza yaabenimde öyle duruyor fatura falan yoksirem bi biz kaldık galiba ilk beş dakika verenlere zulümolsun diye sonamı bırakıyorlar!!!!!
Bu foruma yeni üye oldum ve üye olduğumdan beri, çok sık giremesemde her girdiğimde bir sorunu olduğunu gördüğü herkese, sorunu cevaplanmış mı diye bile bakmadan bildiklerimi aktarıyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum.
İlk kez çok acil cevaba ihtiyacım vardı, sizlerden yardım istedim ama yalnızca bir kişiden cevap geldi o arkadaşımda zaten fikri olmadığını söylemek istemiş.
İki kez editledim mesajımı kimse sallamadı. Benimle birlikte soru soranlara herkes zilyon tane cevap yazmış ama ben resmen hayalet muamelesi gördüm.
zevk meselesi ama ben beğenmedim
ankarada sosyete pazarına stand açmışlar kaba ve adi gibi duruyodu hiç estetik değil bence cnm nacizane fikrim
3 Nüde Yazacan Canım Avon Ayarlıyo Onu Sepete Attıktan Sonra
teşekkür ettim canm..verdim bakalım siparişleri..haydi hayırlısı artık:)
YükLü bir sipariş daha girdim Ütüm'de geliyor ..
benimde hala faturalanmamışvayyy bee bir benim mi faturalanmamışş hayret bşy yaaaa :76:
Amin.. nerde o günler.Darısı Mısırı Budayı Başımıza Canım
Kızlar aşkolsun gerçekten deminden beri yırtınıyorum burda, hepiniz bir sürü şey konuştunuz biriniz de bana cevap vermedi... Kırıldım açıkcası.
Kendi Adıma Ksruma Bakma Canım Ben Avonun Sitesindeydim Takip Edemedim Pek Burayı Sorunu da Bilmiyorum Görmedim..
inşallah esperanza yaa
aynen öyle oldu dersenacım adalet mi bu koca dünya
okudum ama inan bilmediğim için yazmdadımm canımm kırılma yaa bak bunlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?