- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.401
En Güzeli Avonu Kafasından Vurduralım
Aslında cok sansli degılımdır ama ilksah konusunda gercekten sanslı hıssedıyorum kendimihadi ya çok şanslısın. ilkşah çok iyi bi tö
Canim ben bu bahsettigin kokularin hepsini çok seviyorum.diger 2 sını alirsanda memnun kalırsın.degisiklik istersen denemerhaba ofhappines bu üçü nasıl yoksa eski parfümüme devammı edeyim...
Canım takiliyorum sanakuşum sen olduğunu farketmemiştm valla benm sipariş olarak girdiklerm faturalanmış hatta kızın birine akşam gece 11de vermiştm
Benım ındırım brosurunden sıparısım yok ve cmt sabah 9 verdım.benımkıde beklemede.bundan sonra ılk gunden vermeyecegımİndirim Bröşürü Girenlerinki Bekletiliyo Sanırım :S
Neler var neler???KızLarrrrrrrrrrr k14 kataloğunu gördümmmmmmm ...
o zaman biz napiciğiz:18:
ya bi ara pierre cardin mi ne vardı noldu üye olan varmı??
Ben üyeyim canım :)
bende ona üye olmak istiyorum ama şu peşin ödeme işi sıkıyo canımı. sınavdan sonra atamam olursa düşünüyorum üyeliği. o zaman yardımcı olursun bana
k12 de olan siyah saat var mı hani taşlı olanParfümler 3lü indirimde ,panaromada paketler vardı onlar var.Hep paket olarak güzel hediyelik ürünler var ..
ßayan saatleri çok var Panço ve ev botu tekrar var.
kızlar benimki sevkiyata hazırlanıyormuşş yarın gelir artık, hep öyle oluyor, pembe havlu seti geliyormuş bana da ,sürahi takımıyla beraber..:13:
Benim ki faturalanmıssss:)))))))
hoşgeldin canım. bizimkisi henüz faturalanmadı bile. bekliyoruz
sagol canımk12 de olan siyah saat var mı hani taşlı olan
oh oh ii günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?