• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hadi ya çok şanslısın. ilkşah çok iyi bi tö
Aslında cok sansli degılımdır ama ilksah konusunda gercekten sanslı hıssedıyorum kendimi;)
merhaba ofhappines bu üçü nasıl yoksa eski parfümüme devammı edeyim...
Canim ben bu bahsettigin kokularin hepsini çok seviyorum.diger 2 sını alirsanda memnun kalırsın.degisiklik istersen dene;)
:D kuşum sen olduğunu farketmemiştm :D:D:D valla benm sipariş olarak girdiklerm faturalanmış hatta kızın birine akşam gece 11de vermiştm
Canım takiliyorum sana;) hep kk ya yazdim sana dırekt yazsam hıc supem yok ılgılenırdın
İndirim Bröşürü Girenlerinki Bekletiliyo Sanırım :S
Benım ındırım brosurunden sıparısım yok ve cmt sabah 9 verdım.benımkıde beklemede.bundan sonra ılk gunden vermeyecegım:(
KızLarrrrrrrrrrr k14 kataloğunu gördümmmmmmm ...
Neler var neler???

Tuhaf bi isleyis politikalari var...
Fatura icerigine tikliyorum acilmiio sanirim onu girmemsler amaan eninde sonunda gelicek. Kafami bide onun icin yoramam.

Son düzenleme:
kızlar benimki sevkiyata hazırlanıyormuşş yarın gelir artık, hep öyle oluyor, pembe havlu seti geliyormuş bana da ,sürahi takımıyla beraber..:13:

Parfümler 3lü indirimde ,panaromada paketler vardı onlar var.Hep paket olarak güzel hediyelik ürünler var ..
ßayan saatleri çok var Panço ve ev botu tekrar var.
k12 de olan siyah saat var mı hani taşlı olan
kızlar benimki sevkiyata hazırlanıyormuşş yarın gelir artık, hep öyle oluyor, pembe havlu seti geliyormuş bana da ,sürahi takımıyla beraber..:13:

oh oh ii günlerde kullanın

bu arada şimdi bende baktım faturalanmamış görünüyor ama fiyat borca eklenmiş bu nasıl iş anlamadım.aslında benim faturalanmısmı diye bakma nedenim farklı kızlar.benim yarın borcumun son günü bu avon faturalamayı bu kadar geciktirdi ya şimdiye göndermesi gerekirdi ama yarın ben borcu ödemezsem göndermeyeceklermi acaba?

Arkadaşlar, temsilci fiyatına bakarak, katalog fiyatını nasıl hesaplıyorduk??? Katalog yok şu an elimde ve bi sürü şey hesaplamam lazım faturaya bakarak.

Kızlaaar bi el atın lütfiiin bilen yok mu???

Son düzenleme:
mavişcim bi önceki ödemenin günü yarınsa eger faturan çıkmadıysa takılabilir bu siparişin canım kredi kontrolüne takılmıştır diye yazar

Back