• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kredi kontrolü diğer yazıoo o ne yaaaaa??

pardon yaaa bnm değil buuuu arkadaşımınnn borcundan ötürüü

birden ne oldu dedim bnm borcum yok kiii:)))

Son düzenleme:
artık ben avonun sayfasına girme gereği bile duymuyorum maalesef.şimdi gönderse bile bana 2,5 hafta sonra gelecek 2 hafta sonra göndersede aynı tarihte gelecek!!

avon topiğineee bende geldim.ilk kezz nabersinzi bayanlar.begendinizmi k14ü :)) benimki yarın geliyor mrktan çatlayacam :))
hoşgeldin canım...:71:

evet yaa :( bu saatten sonra faturalanır mı ki acaba ? perşmbe gelmesi lazım kargonun yoksa okuldakilerr benii öldürcek :D:D
k.12 de benimki p.tesi gece 01.30 dada faturalanmıştı.

kızlar bu avon alkol gibi mi kana karıştıkça bağımlılık yapıyo hala faturalanmadı ama bırakmayı da hiç düşünmiyorum :D
bende :9:

:52:kesin bu indirim brosurdeki ürünler stokta yok isyan cıkarmasınlar diye faturalamıyolar ilk dakika girenleri hehehehe:86:

Son düzenleme:
canım benim bildigim faturalar iptal oluyor ama gelmeyen ürünü sana ödemeyi aptıktan sonra verecegin ilk siparsle birlkte gönderirler fakat faturan vardıysa kredi konrotlnde faturalanmamıs siparsin yani o iptal oluyor tekrar girmen gerekir siparsi....

sağolasın :( zaten siparişim de gözükmüyo sistemde ..yine işlemeyi mi unuttular naptılar...borcum şu anda yok :(

bende cuma akşamı çok uğraşmama rağmen sipariş verememiş ertesi gün sabah 9 gibi vermiştim. şimdi baktım sevkiyata hazırlanıyo yazıyoo... ilginç gerçekten:)
önceden iilk dakikalarda verirdim nerdeyse perşembe elime ulaşırdı..

e yarın gelir heralde..

Son düzenleme:
bende cuma akşamı çok uğraşmama rağmen sipariş verememiş ertesi gün sabah 9 gibi vermiştim. şimdi baktım sevkiyata hazırlanıyo yazıyoo... ilginç gerçekten:)
önceden iilk dakikalarda verirdim nerdeyse perşembe elime ulaşırdı..

e yarın gelir heralde..

İndirim Bröşüründen Verdiklerin de Geliyo mu Peki Baktın mı Faturaya ??

beş siparişten sadece biri faturalanmış oda benim değil temsilcimin:(

Parfümler 3lü indirimde ,panaromada paketler vardı onlar var.Hep paket olarak güzel hediyelik ürünler var ..
ßayan saatleri çok var Panço ve ev botu tekrar var.

Back