Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kredi kontrolü diğer yazıoo o ne yaaaaa??

pardon yaaa bnm değil buuuu arkadaşımınnn borcundan ötürüü

birden ne oldu dedim bnm borcum yok kiii:)))

Son düzenleme:
artık ben avonun sayfasına girme gereği bile duymuyorum maalesef.şimdi gönderse bile bana 2,5 hafta sonra gelecek 2 hafta sonra göndersede aynı tarihte gelecek!!

kızlar bu avon alkol gibi mi kana karıştıkça bağımlılık yapıyo hala faturalanmadı ama bırakmayı da hiç düşünmiyorum

avon topiğineee bende geldim.ilk kezz nabersinzi bayanlar.begendinizmi k14ü :)) benimki yarın geliyor mrktan çatlayacam :))
hoşgeldin canım...

evet yaa bu saatten sonra faturalanır mı ki acaba ? perşmbe gelmesi lazım kargonun yoksa okuldakilerr benii öldürcek
k.12 de benimki p.tesi gece 01.30 dada faturalanmıştı.

kızlar bu avon alkol gibi mi kana karıştıkça bağımlılık yapıyo hala faturalanmadı ama bırakmayı da hiç düşünmiyorum
bende

kesin bu indirim brosurdeki ürünler stokta yok isyan cıkarmasınlar diye faturalamıyolar ilk dakika girenleri hehehehe:86:

Son düzenleme:

sağolasın zaten siparişim de gözükmüyo sistemde ..yine işlemeyi mi unuttular naptılar...borcum şu anda yok

bende cuma akşamı çok uğraşmama rağmen sipariş verememiş ertesi gün sabah 9 gibi vermiştim. şimdi baktım sevkiyata hazırlanıyo yazıyoo... ilginç gerçekten:)
önceden iilk dakikalarda verirdim nerdeyse perşembe elime ulaşırdı..

e yarın gelir heralde..

Son düzenleme:

İndirim Bröşüründen Verdiklerin de Geliyo mu Peki Baktın mı Faturaya ??

beş siparişten sadece biri faturalanmış oda benim değil temsilcimin

Parfümler 3lü indirimde ,panaromada paketler vardı onlar var.Hep paket olarak güzel hediyelik ürünler var ..
ßayan saatleri çok var Panço ve ev botu tekrar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…