- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.381
çok şanslısınız, biz cuma akşamı "afedersiniz" bi tarafımızı yırttık gece 12 lere kadar bekledik sipariş vermek için.ama hala tık yokdün gece saat 9da
hoşgeldin canım...avon topiğineee bende geldim.ilk kezz nabersinzi bayanlar.begendinizmi k14ü :)) benimki yarın geliyor mrktan çatlayacam :))
k.12 de benimki p.tesi gece 01.30 dada faturalanmıştı.evet yaabu saatten sonra faturalanır mı ki acaba ? perşmbe gelmesi lazım kargonun yoksa okuldakilerr benii öldürcek
bendekızlar bu avon alkol gibi mi kana karıştıkça bağımlılık yapıyo hala faturalanmadı ama bırakmayı da hiç düşünmiyorum
canım benim bildigim faturalar iptal oluyor ama gelmeyen ürünü sana ödemeyi aptıktan sonra verecegin ilk siparsle birlkte gönderirler fakat faturan vardıysa kredi konrotlnde faturalanmamıs siparsin yani o iptal oluyor tekrar girmen gerekir siparsi....
bende cuma akşamı çok uğraşmama rağmen sipariş verememiş ertesi gün sabah 9 gibi vermiştim. şimdi baktım sevkiyata hazırlanıyo yazıyoo... ilginç gerçekten:)
önceden iilk dakikalarda verirdim nerdeyse perşembe elime ulaşırdı..
e yarın gelir heralde..
İndirim Bröşüründen Verdiklerin de Geliyo mu Peki Baktın mı Faturaya ??
kesin bu indirim brosurdeki ürünler stokta yok isyan cıkarmasınlar diye faturalamıyolar ilk dakika girenleri hehehehe:86:
KızLarrrrrrrrrrr k14 kataloğunu gördümmmmmmm ...
bakmaya çalıştım ama açılmadı..
ama fatura tutarı sipariş verdiğim rakamla aynı..
heralde bütün ürünler tamam..
Simdi Umutlanalım mı Yoksa Umudumuzu Kayıp mı Edelim
valla bende anlmadım...
yarın gelir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?