Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar katalog 12den 2 hafta önce sipariş vermiştim geçenlerde tekrar ürün isteyenler oldu aynı katalogtan tekrar sipariş verdim ürünlerim gelmedi kredi kontrolünde bekliyor yazıo takip bölümünde takım öncüm 1 ayda 600 tlyi aştığım için böle olduğunu söledi çok saçma ya istediğim satışı yapamicakmıyım yani paranın bir kısmını ödersem ürünler gelebilirmiş ama dün k12nin kapmanyası bittiya gelmeyedebilirmiş avonu aramam lazımmış kızlar çok sinirliyim ya hallolur dimi ürünleri isteyenlere karşı mahçup olmak istemiyorum

İLK FATURANI VADESİ GELMESE BİLE ödemek zorundasın yoksa yeni sipariş veremiyorsun takım öncün halt etmiş afedersin ama avonda limit yok istediğin kadar sipariş verebilrisn ..

İLK FATURANI VADESİ GELMESE BİLE ödemek zorundasın yoksa yeni sipariş veremiyorsun takım öncün halt etmiş afedersin ama avonda limit yok istediğin kadar sipariş verebilrisn ..

çok sağol tatlım yaaa peki ilk siparişlerimin faturasını ödersem ürünler gelirmi yaa k12den ürünler

sen sabah saat 7.30 gibi avonu ara durumu izah et bi zannedersem göndermeleri gerek faturanı ödediğin anada işleme alınır..Benim geçen bi temsilciminde bu durumoldu oradan biliyorum ..faturasını ödedi hemen işleme aldılarkredi kontrolünde bekleyen siparişi..

çok sağol tatlım yaaa peki ilk siparişlerimin faturasını ödersem ürünler gelirmi yaa k12den ürünler

tatlım gelmesi gerek ama eminde değilim..sonuçta bekleyen sipariş ..kesin birşey söyleyemem sen sabah ara avonu bi sor kesin bilgi ancak onlardan ögrenilir..

çok sağol canım yaaa

Siremem ilk sipariş verenlerdeniz ama stok sorunu yaşamayız inşaALLAH bu avonun işlerine bazen hiçaklım ermiyor

kızlar 250 lik yapıp da k12 de anew satış destek seti gelen var mı?

Son düzenleme:
indirim broşüründe stokta olmayan ürünlerin kodları

16665
16900
16914
16928
18641
16950
18673
16982
17005
17019
17023
17037
17041
17247
16889
17073
17283
17318

(bugün saat 15:00 itibariyle tükenen ürünler yazılıdır)

kuzum 3 ürünün tükendiğine dua et bröşür dakkasında bitiyor dün izdiham oldu siteyi çÖkerttik siparişihemen verelimdiye:90:

abboww bende diyorumki erkenden verdim hemen niye bitti benden erken verenler varmış meğersem allahtan gelmeyen ürürnler çok samimi olduğum insanlar izah edebilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…