Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende memnun olduklarımı sayayım bari...:) pirinç özlü olan vardı ismini hatırlayamadımşimdi..gece kremi yedekleri ilan var..temizleyici ile gece kremini sürmüştüm..krem ilk başta garip geliyo..yanma gibi..ama yumuşacık oluo cildim..temizleyici de de ferah hissediyorum
birde kirpiklerimi döküyo denilmiş..makinaya gelio demiş bir arkadaş...rimelden sonra mı kullanıyosunuz yoksa..aman ha...uzmanlar yapmayın diyorlar..önce kıvırmak lazım sonra rimellemek..yoksa gider güzelim kirpikler

kızlar ben cımbız için yorum yapayım ilk çıktıgında ablam almıştı begenmedi biraz kalın ve normalde daha çok acıtıyo ben tavsiye pek etmiyorum

kızlar ben kampanya 1 katologundan 167 tllik ürün sattım hepsi geliş fiyatından karım yok 250 geçmek için ugraşıyorum porselen fincan takımını almak için inş alırım

Hayır canım neyazıkki tek seferde 150 ve üstüne 1 ay erteleme yapıyolar ödersin bu ay.
ayy yapma ya üzüldüm şimdi.
Neyseki bankada param var.Yoksa zor durumda kalırdımmm.teşekkürler

Bende pata krem aynı ton almadan yanayım.Doğal durması için.Denemek istiyorum bakayım artık.Hangisi olur.Alırda rengime uymazsa iade edebiliyorum değil mi?
edp olayını tam bilmiyorum ama bi bakim bundan sonra.
Percievr i şuan eşim kullanıyor.Güzel bir koku ama eşime bi koku beğendiremedim gittikaydirigubbakcemile3
Alanlar memnun.geçen bi arkadaşım aldı setini beğendi kokuyu.
Başka bi arkadaş ta istiyor ama paylaştırmamı istedi.Bende bayan alcak bulamadım 2 erkek isteyen oldu bu sefer :)) Genelde bayanı istenirdi.Patlama oldu.Aslında Avon daha özgür bi seçim bırakmalıydı.İsteyen 2 erkek kokusunu felan da alabilmeliydi .

Erkek parfümünde perceive bir harika.

eşime ikinci kez aldım.

birde parfümlerde sadece yanılmıyorsam perceive 100 ml.
evet 100lük.

ya bi sorum olucak az önce tekrar sipariş verdim,ürünlerin hepsinin gelip gelmiceğine nerden bakabilirim yani stok sorunu yaşarsam bu bana nasıl iletilecek?
faturan çıkınca orda görünür.bi gün sonra belli olur heralde.
Erkek parfümlerınden blue rush dıyecegım ama kalktı maalesef...
Full speed ve just playyyyyyyy....
fuul sepeed in de hayranları çok.
benim kardeşimde kullanır.
ama biraz kalıcılığı az gibi geldi bana.

kızlar az önce avondan cebime mesaj geldi kam.14 ün ilk sparişinde 68 tl. ürünüm gelmemişti...onları yolluyorlarmış 2-3 iş günü içinde elinizde olacaktır diyorlar..oysa ben zaten pazar akşamı 2. bi sipariştopladım onu girecektim...göndersinler bakalım...

Ben teslimden sonra topluyorum genelde parayı.

Memurlarda sorun olmuyor da ev hanımları genelde sorun çıkarıyor galiba.
Ben çalışma arkadaşlarıma ödeme zamanını aynı diğer arkadaşım gibi ya bu ayın 15 ine yada zaman varsa bidaki ayın 15 ine söylüyorum.Sağolsunlar ona göre ödüyorlar.

benide bugün 2 ev hanımı sinir etti.Zaten aldıkları ürünlerde hiç kar payı yok el kremi yüz kremi almışlar ne olduklarınıda söyliim.Birde kendi kafalarına göre kendileri indirim yapmışlar bana parayı öyle göndermişler.Sinir oldum.
tKaldı ki bunlardan birine ben zaten parfümde indirim yapmıştım.Bidaa yapmicam walla.
bu sefer bişey demedim ama bundan sonra onlara tepkim farklı olacaktır.

Birde kendi kafalarına göre 3 kişi bişeyi paylaşmışlar.Madem öyle toplayın parayı aranızda öle gönderin.Yok ben 1ini aldım deyip birinin ücretini gönderiyolar.İyide ben tanımıyorum ki arkadaşını benimde başıma bunnar geldi canım :)) Ben de doluyum walla :)) Bu ay keşke hiç girmesemiydim dedim walla bu işe lmaz:

Cnm tanımadıĞın İnsanlara satma ben Öyle yapıyorum.bİde Ödeme gÜnÜmÜ sÖylÜyorum ona gÖre Ücretlerİ topluyorum.. Az sat Öz sat bence..
En iyisi aslında.

Aynen bende böle yapmaya çalışıyorum

Tomorrowdan çok memnunum tavsiye ederim.Baya oldu alalı hala kullanıyorum.uzun süre gidiyor.

kızlar meselarujla far bırlıkde 10 mılyon dıyelım ıkısının kodunuda ayrı ayrı gırıoruz dımı
canım ikisinin paket kodu yoksa,ayrı ayrı olan kodlarını giriyorsun.

ya su temızleme jellerı var kampanya 1de jelle mendıl ama paket kodu yok ayrı ayrı kodları var anllamadım neyse salun ya çok
ayrı ayrı girilcektir o zaman.

Sağol canım umarım bende menmun kalırım,peki cımbız için ne söyleyebilrsin?
Bende onu merak ediyordum

para almadan vermedim dedimki yarın alırsın getirince yarın oldu gene yok bu sabah da benle kavga etti okulun kapısında neymiş ben niye bakmaları için vermemişim satmıyorum dedim
Allahım ya çok ilginçler

cımbızı kendime aldım canım elim alışmadı daha biraz değişik bikac kez deneyip öyle yazarım.
Bende merakla bekliyorum tecrübeni.O kadar paraya değerse alalım.

eşimin kartlarını kullanıyorum ben de hangisi iyi gelirse onu güncelliyorum...kart iyi oluyo...bi de 300 tl lik avon alışverişine 30 tl chip para var ..süper...
Çok avantajlı aslında o kadar satış yapıyoruz baya chip birikir.Ama benim otomatik talimatım var.Kartları kullanmayalım dedik eşimle.Kontrolü kaçıryoruz.

GÜnaydın kızlar cımbız ve kİrpİk kıvırma aparatını sattım hİÇ Şİkayet gelmedİ
ii haber :)

kızlar ben cımbız için yorum yapayım ilk çıktıgında ablam almıştı begenmedi biraz kalın ve normalde daha çok acıtıyo ben tavsiye pek etmiyorum

kızlar ben kampanya 1 katologundan 167 tllik ürün sattım hepsi geliş fiyatından karım yok 250 geçmek için ugraşıyorum porselen fincan takımını almak için inş alırım
Canım bu kadırlık ürünleri karınla satsaydın alırdın o fincan takımını walla :)

Ben alıcam kahve takımını yetiyor limitim şimdilik gelsinde yazarım nasıl olduğunu
Hadi hayırlı olsun canım

benim artık ilk ve son hediyem kahvaltı seti olur heralde :)))

K1 benim 4. siparişim olacak 200 tl yi tamamlayıp parfümü kazanmak istiyorum.Parfüm hastası oldummmmzemuszemus

Tul canım ya bişey sorcaktım.

benim bu k13 ten morlu şişede olan parfüm gelmedi hala.Acaba diyorum ben eksik mi girdim ki?
Başka gelmeyen var mı?

Birde color trend in bi ruju vardı.kutusu açık geldi.Başına gelen var mı? Kutunun altını makasla kesmişlerdi.Allahtan alan kız itiraz etmedi.Yoksa birde iadeyle uğraşacaktım.

Göndersinler ya ne güzel.Keşke benim tırnak cilası kurutucum da gelse.En acil ona ihtiyacım vardı onu göndermemişler :)

kızlar bu gelen cımbız bizim bildiklerimiz gibi değil ben yapamadım belkide , elim o eskilere alışkın , kalın biraz ucu da , kalın ve eğik denedim olmadı yani.....kafamçokkarıştı

bende parfüm paketlerinden aldım kendime hediye soft musk bana geldi , kullanırım ,ama öbürlerini satarım herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…