- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.061
saç bakım maskesi aldım kızlar ama daha önce hiç kullanmadım. saçımda ne kadar bekletmem gerekiyor deneyen varmı
ayy yapma ya üzüldüm şimdi.Hayır canım neyazıkki tek seferde 150 ve üstüne 1 ay erteleme yapıyolar ödersin bu ay.
Bende pata krem aynı ton almadan yanayım.Doğal durması için.Denemek istiyorum bakayım artık.Hangisi olur.Alırda rengime uymazsa iade edebiliyorum değil mi?aşkım bende o maskaraları merak ediyordum sağol,evet pata krem bence beğenirsin ama rengini iyi seç ben shell kullanıyorum beyaz tenliyim,mesala fondötende hep ten rengini bir koyusu nu al derler kesinlikle katılmıyorum tam ten rengin daha hoş ve doğal duruyor bence bu katolog da da uygun bende getirtcem komşuma çok hoşuna gitti.
Birde canım ben indirimdeki parfümlerden hep stok yaparım şimdiye kadar hiç problem yaşamadım,tomorrow ile o dediğn parfüm karşılaştırılamaz bence fiyatları bile bariz farklı tomorrow zaten edp, edp ler edt lere göre daha kalıcıdır,tomorrow serisini bende beğeniyorum hem güzel hem kalıcı.
Erkek parfümlerini bende beğenmiyorum sadece perceive çok beğeniyorum.
tecrübelerini paylaştığın için teşekürler diğer arkadaşlardanda bekliyorum sevgiler.
evet 100lük.Erkek parfümünde perceive bir harika.
eşime ikinci kez aldım.
birde parfümlerde sadece yanılmıyorsam perceive 100 ml.
faturan çıkınca orda görünür.bi gün sonra belli olur heralde.ya bi sorum olucak az önce tekrar sipariş verdim,ürünlerin hepsinin gelip gelmiceğine nerden bakabilirim yani stok sorunu yaşarsam bu bana nasıl iletilecek?
fuul sepeed in de hayranları çok.Erkek parfümlerınden blue rush dıyecegım ama kalktı maalesef...
Full speed ve just playyyyyyyy....
Ben teslimden sonra topluyorum genelde parayı.ya kızlar siparişlerinizde parayı öncemi alıyorsunuz,yada en güvenli satış nasıl ? kadın bayramdan önce baktı kataloğa farlar falan aldıkları 66 tl. iki çü gün bekledim yanımdaydı ürünler bugün,yarın beni bezdirdiler sonunda bugün benden alma dedim artık
En iyisi aslında.Cnm tanımadıĞın İnsanlara satma ben Öyle yapıyorum.bİde Ödeme gÜnÜmÜ sÖylÜyorum ona gÖre Ücretlerİ topluyorum.. Az sat Öz sat bence..
Aynen bende böle yapmaya çalışıyorumbenimde genelde çok yakınımda olan insanlar ve ödemelerimi onların maaş yada ücret günlerine denk getiriyorum genelde onlarda bende sıkışmıyoruz . ama tanımadığın kişilerde arsız edip ozaman alacaksın parayı başka seçenek yok . malesef zamanında benide sinir edenler oldu ve öyle olunca sadece güvendiklerimle iş yapmak daha keyifli
Tomorrowdan çok memnunum tavsiye ederim.Baya oldu alalı hala kullanıyorum.uzun süre gidiyor.canım bende seninle aynı düşünüyorum
bende ilk avondan pur blanca aldım
ozamanlar daha kalıcıydı sanki,şimdi heray bir ürün indirime geçiyor
acaba ucuzladığı zaman daha mı az kalıcı oluyor :sm_confused:
tomorrowdan memnunmusun canım?
bu ay perceive aldım,nasıl bilmiyorum ilk defa kullanıcam
cyristal,pur blancanın kokusundan memnunum
surrenderde fena değil
for awayın deoderantını kullandım onun kokusuda güzel
açılıp kapanan göz farlarından memnunum
pata kremden bende memnunum
rujlarından da ortası beyaz olan(nemlendirici) kırmızı rujundan almıştım
ondanda memnunum
canım ikisinin paket kodu yoksa,ayrı ayrı olan kodlarını giriyorsun.kızlar meselarujla far bırlıkde 10 mılyon dıyelım ıkısının kodunuda ayrı ayrı gırıoruz dımı
ayrı ayrı girilcektir o zaman.ya su temızleme jellerı var kampanya 1de jelle mendıl ama paket kodu yok ayrı ayrı kodları var anllamadım neyse salun ya çok
Bende onu merak ediyordumSağol canım umarım bende menmun kalırım,peki cımbız için ne söyleyebilrsin?
Allahım ya çok ilginçlerpara almadan vermedim dedimki yarın alırsın getirince yarın oldu gene yok bu sabah da benle kavga etti okulun kapısında neymiş ben niye bakmaları için vermemişim satmıyorum dedim
Bende merakla bekliyorum tecrübeni.O kadar paraya değerse alalım.cımbızı kendime aldım canım elim alışmadı daha biraz değişik bikac kez deneyip öyle yazarım.
Çok avantajlı aslında o kadar satış yapıyoruz baya chip birikir.Ama benim otomatik talimatım var.Kartları kullanmayalım dedik eşimle.Kontrolü kaçıryoruz.eşimin kartlarını kullanıyorum ben de hangisi iyi gelirse onu güncelliyorum...kart iyi oluyo...bi de 300 tl lik avon alışverişine 30 tl chip para var ..süper...
ii haber :)GÜnaydın kızlar cımbız ve kİrpİk kıvırma aparatını sattım hİÇ Şİkayet gelmedİ
kızlar ben cımbız için yorum yapayım ilk çıktıgında ablam almıştı begenmedi biraz kalın ve normalde daha çok acıtıyo ben tavsiye pek etmiyorum
Canım bu kadırlık ürünleri karınla satsaydın alırdın o fincan takımını walla :)kızlar ben kampanya 1 katologundan 167 tllik ürün sattım hepsi geliş fiyatından karım yok 250 geçmek için ugraşıyorum porselen fincan takımını almak için inş alırım
Hadi hayırlı olsun canımBen alıcam kahve takımını yetiyor limitim şimdilik gelsinde yazarım nasıl olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?