- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.961
ben göremedim onu nerede?arkadaşlar bu avonun sitesine girence k13 mini katolog yazıyo yaa onda neler var benim bilgisayar açmıyoda size zahmet olmazsa yazabilir misiniz acaba
günaydın kızlar bende siparişimi girdim ama iyi mi ettim kötümü ettim bilmedim ilkşahın gelip beni aydınlatması lazım
:
benim cildimde kuru canım.fiyat uygunmu set olarak alayım o zaman.yazın memlekete gidince bol bol sürerim mersin çok sıcak bronzlaşmamak elde değil orda
günaydın kızlar gönderme işlerini ne zaman yapıyorlar?gecikmiş borcum yok ama eski borcum var ayın 9 unda ödemem gerekiyor.onu ödememi beklerlermi yoksa gecikmediği için hemen gönderirlermi?birde ben ilk sipariş girenlerdenim bizimkileri öncemi gönderirler?yani aksam 8i 2 yada 3 geçe sipariş verdim ben.bana da stokta yok derlermi kargolama işlemleri sipariş girenlerin giriş saatine göremi yapılır.ya zaten ben zoraki 75i aştım sırf kargo ücreti vermeyim diye birde benden kargo mu isterler o zaman.ama bu kendi problemleri benim değilki!böyle bir durumda bana daha önceden bildirirlermi?yani siparişi iptal ettirme sansım olurmu?biraz çok sordum ama aydınlatırsanız sevinirim kızlar
canım bence sipariş giriş sırasına göre gönderirler ürünü.stokta olmaya üründen dolayı ürünlerin eksik gelirse korkma kargo ödemessin.bir kaç defa bana eksik ürün geldi hatta birinde faturam 65 e düşmüştü kargo ödemedim rahat ol. emin değilim ama indirim broşürü yada fırsat ürünlerinden stoksuzluk olursa duyumlarıma göre kargo ödeniyormuş. ürünler faturalanıp sevkiyata hazırlanmadıysa iptal ettirebiliyormuşuz.aslı varsa kızlar beni doğrulayın yoksda düzeltin :92:
bende bilmiyorum sayende öğreniriz.alıntıyı yanlış yamışım esssssciğimin bi yorumu vardı arka sayfada onu alıntı yapcektim,kusura bakmayın....nasıl geri döndürecegimi de bilemedim.
canım bence sipariş giriş sırasına göre gönderirler ürünü.stokta olmaya üründen dolayı ürünlerin eksik gelirse korkma kargo ödemessin.bir kaç defa bana eksik ürün geldi hatta birinde faturam 65 e düşmüştü kargo ödemedim rahat ol. emin değilim ama indirim broşürü yada fırsat ürünlerinden stoksuzluk olursa duyumlarıma göre kargo ödeniyormuş. ürünler faturalanıp sevkiyata hazırlanmadıysa iptal ettirebiliyormuşuz.aslı varsa kızlar beni doğrulayın yoksda düzeltin :92:
alıntıyı yanlış yamışım esssssciğimin bi yorumu vardı arka sayfada onu alıntı yapcektim,kusura bakmayın....nasıl geri döndürecegimi de bilemedim.
kendi yazdığın mesajın altında edit yazar tatlım onu düzeltmek için kullanırsın.düzeltincede kaydet dersin olur sekerim
bende bilmiyorum sayende öğreniriz.kızlar mesaj nasıl siliniyor geçen gün çok uğraştım silemedim.
kendi yazdığın mesajın altında edit yazar tatlım onu düzeltmek için kullanırsın.düzeltincede kaydet dersin olur sekerim
yok onu biliyorum da ben alıntıyı yanlış kişiden yapıp buraya kaydettim,sonra editlediğimde tekrar başkasının alıntısını koymayı beceremedim canım. bu arada yine sorim yeni gelcek katalog yılbaşı katalogu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?