Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar siz yine girin stokta yoksa yok der zaten yok demezse faturalandıgında stokta yoksa faturaya yansımıyo ordan görüyosunuz indirim bröşüründekiler stok gelince diger siparişle gönderilmiyo zaten şansınızı deneyin

öyleyse iyi canım ya istediler yüzük,küpe falan daha sonra gelir se bi işe yaramaz bana çıkmasın faturası

birkaç fıkrada benden gelsin

Deli duvara oturmuş.Elindeki oltanın ucu sokağa sarkmış....
Yoldan geçen soruyor;...
Orada balık mı tutuyorsun sen?
Hayır alık tutuyorum.
Tutabildin mi bari ?
çook ... Seninle 23 oldu !

-----

Bayan profesör, solunum olayini sormak amaciyla, sigarasindan bir nefes çekip
ögrencisinin yüzüne üfledi :
- Söyle bakalim, bu nedir?
- Terbiyesizliktir efendim...
--------

Okula yeni gelen ogretmen ilk dersinde ogrencilere ilginc
bir cagrida bulunmus:
- Kendini geri zekali hisseden varsa ayaga kalksin...
Sinifta cit yok. Nihayet biri kalkmis:
- Sen kendini geri zekali mi hissediyorsun?
- Hayir, demis cocuk, ama sizin tek basina ayakta kalmaniza gonlum razi
olmadi da..

çok msagolun kızlar moral oluyor dahada bekleriz çok severim fıkraları ilki çok komik bayıldım valla

bugüne çok uyan bir fıkra

Dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
Azrail:
—Türk cehennemine mi? Yoksa A...vrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?

Şaşıran dört kafadardan biri:
—Fark nedir?
Azrail:
— Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova b.k yersiniz!!
Üç tanesi:
— Biz Türk doğduk, Türk ölürüz!
Bir tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer.. Aradan epey zaman geçer. Avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. Oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar:
— Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova b.k yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— Oğlum, oğlum! Burası Türk cehennemi, bir gün b.k olur kova olmaz, bir gün kova olur b.k olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her b.ka karışır, anlayacağın 3 aydır bir b.k yediğimiz yok!..

Son düzenleme:
SiremimS, 68ozthen, ayca34, bal_petegi, bbbeee, Cecile, esteda, gul_eser, kardelen18, ket, kuzeymila, mavi26, meleknaz47, month, ozlem71, toraman, _Dersena_

vay be bu saatte bu kadar kişi olur muyduuu :))

SiremimS, 68ozthen, ayca34, bal_petegi, bbbeee, Cecile, esteda, gul_eser, kardelen18, ket, kuzeymila, mavi26, meleknaz47, month, ozlem71, toraman, _Dersena_

vay be bu saatte bu kadar kişi olur muyduuu :))

daha çooook olur böyle giderse

2 Kaplumbağanın Suları Bitmiş.
Su Almak... İçin ...Okyanusa... Gitmişler.
20 Yıl Sonra Vara...bilmişle...r
Ama Kova Almayı Unutmuşlar.
Diyeri Ben Alır Gelirim Ama Ben Gelene Kadar Su İçmiyeceksin Demiş Ve Gitmiş.
Aradan 60 Yıl Geçmiş Gelen Giden Yok Demiş Ben İçiyimde Neslim Tükenmesin Tam İçecekken Çalılardan Ses Gelmiş

BAK BÖYLE YAPARSAN KOVA ALMAYA GİTMEM

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şiparişimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii verdimmmmmmmmmmmmmmmmmm ohbeeeeee 163 lira ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rahat bi uyku beni bekliyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…