• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar sizin akşamdan beri yaşadığınız stres beni kastı inanın:50:

ben bunu yaşamamak için geç giriyorum siparişlerimi beklicem birkaç gün daha :68:

bu ay sürpriz bir gelişmeyle temsilci fiyatıyla 257 tl oldu satıcım :66:

inşAllah bornoz takımını alırım :92:

canım sen sorularını çöz bitince yatmadan girersin avona.nasılsa şimdi girilmiyor boşuna zamanını harcama.hatta istersen bu sayfa açık kalsın arada bakarsın açılmışmı diye mutlaka yazar arkadaşlar

aklım burda ama konsantre olamıyorum:52:

panoramadaki hediyeler için tek seferdemi o rakamda sipariş vermemiz gerekiyo
yoksa o kampanya boyunca olan toplam siparişe göremi

Size bi fıkra yazayım da gülün biraz belki stresiniz gider.:D

Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında. "Bunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi ?"demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa başına getirmişler. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve "Buyurun beyler, yiyiniz." demişler. Delillerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış,ötekisi araya girmiş, "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!":90::60::39:

Size bi fıkra yazayım da gülün biraz belki stresiniz gider.:D

Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında. "Bunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi ?"demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa başına getirmişler. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve "Buyurun beyler, yiyiniz." demişler. Delillerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış,ötekisi araya girmiş, "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!":90::60::39:

milleti acıktırdın iyice:56::56::56::56:

kızlar uykum geldi ama ha geldi, ha gelecek diye bekliyorum.gitsem şimdi uykumdada rahat edemiycem aklım siparişte kalacak uffff....:84: uykumda avon gibi firari olacak:84:

kızlar hadi geç oldu yatın artık. sabah girersiniz. ben bekliyorum hepinizin yerine.:74::74::74::74:

düzelmezse yani bu gece giremezsek indirim broşüründeki yüzüklerden gelmezmi kızlar ya öyle oluyosa hiç yazmıyım onları

Back