• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar birşey sorucam bilirsiniz sadece kataloğtaki ürünlerdenmi geliyor sipariş verebiliyorsunuz yoksa herhangi bir ürünü başka kataloğlardaki ürünleride sipariş edebilirmisiniz çünkü hep kataloğlardaki ürünlerden sirapiş veriliyor herkez o ayın kataloğuna bakıyor mesela benim çok beyendiğim bir parfüm yada ruj o kataloğta yoksa ben napıcam o ürünü bidaha alamıcakmıyım aydınlatrsınız sevirim

o katalokta yoksa alamassın bi sonraki katalogu beklersin yoksa zaten satıştan kaldırılmıştır tamammı

Allahım site acıldı ama bu seferde katalog no olmadan sipariş giremezsiniz diyor neler oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar fırsat köşesi nerde?? siparişleri girerkenmi görüyoruz kataloglarda falan yok sanırım.daha hiç kendim sipariş vermedim de :(( ilk siparişi temsilcim vermişti.

Due to essential maintenance, Avon websites are unavailable.
Please try again later.
bu çıkıyo bu ne yaaaa sanki ilk dakikalar.kaç saat geçmiş hala site açılmıyooooo

her zaman böylemi oluyor kızlar her ay bu işkence çekilmez ya.neyseki ben erken davranmısım inşallah yanlış bişey yapmamısımdırda güme gitmez

Çok şükür ki indrm broşürü siparişlerini girdm gönderdm katalogtakileri sonra veririm yavaş yavaş dedim yalan oldu

bu akşam avona ettğim küfürlerin haddi hesabı yok ziyan etti akşamımı:47:
3 saattir sandalye üstüne tünedim bır bır söylenip duruyorum... elde avuçta bişe olsa yine gam yemicem hala bekliyorum off:50:

Back