Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

inci rengi dediğine göre olabilir tatlım.ben henüz k13 ü görmedim.yarın gelecek benim kargom.geldiğinde ilk işim bakmak olacak tatlişim sağol

tatlım smooth minerals serisinin rujlarından seçmeni öneririm harikalar gerçekten. yumuşacık ve böyle deli gibi ışıltılı olan rujlardan falan değil asla. hatta 3 kere falansürünce bile rengi koyulmuyor. sanki dudağını yalamışsın gibi hafif bir parlaklıığı var, renkler inanılmaz doğal tam senin istediğin şey bence bir dene derim.
cranberry, rose garnet, cyrstal coral tam senin tarif ettiğin renkler sanırım. en azından bi numunesini iste derim.

kızlar bir kez sormuştum arada kaynadı galiba bir parfüm iadem varda yalnız kutusunu attım böyle iade olurmu ne dersiniz sorun çıkarsa hiç göndermeyeyim?

şu k12deki hani bir ürün alana hediye dudak kalemi ;ruj;far ve açınıp kapanan kalem vardı ondan mı bahsediyorsun ben aldım bir tane ondan siyah ama yok yine uçuk siyah duruyor

evet ondan bahsediyorum suya dayanıklı rimel aldım yanında hediye geldi ama simsiyah duruyor elinize bir sürün ben sürünce simsiyah çok güzel akmıyorda :)

hiç canım uymak istemiyorrr yaa e yapsam uyku hapı falanmı alsam bilmiyorumm gece uykusunu hiç sevmiyorum yatsamda uyuyamıyorum. 2.ögretim okumanın zararları iste :S

Off yaaa bizim sitenin ankesörlerinde sorun varmış beni aramışlar aramışlar güvenlikten kargonuz geldi diye, hatlar sorunlu olduğu için tabi çalmadı telefonum falan. evde yokum diye göndermişler kargoyu.
iadem de vardı ta öbür kargoma kaldı, akşam gidip alıcam bi de şimdi onu

kızlar acaba ordaki adamlarla konuşsam da desem ki ya ben evdeydim ama böle böle oldu, iadem de vardı, size şimdi burdan versem iademi yine ücretsiz verir misiniz ay lütfen mutlaka iade etmem gerek falan desem olmamı yaaa

raisin winede benziyor sanki?ne dersiniz arkadaşlar vino disco mu raisin winemi daha hoş

tatlım vino disco yu da raisin wine ı da kullandım. vino disco nun senin istediğinle hiç ilgisi yok bildiğin metalik bir kırmızı. raisin wine da mat, kırmızıya kaçan bir şeftali rengi.

canım eve gelmeleri şart diil. kargonu aldığın anda iadeni verebilirsin sorun olmaz.

Neden bırakıcakmışsın avonu onun pisliği yüzünden??? Hiç de bırakma hakkını ara. avon a şikayet et defalarca mail at sakın bu işin peşini bırakma derim ben. dağ başımı burası ya ne demek iadeni kapattım, gidersen git falan gibisinden konuşmalar da neyin nesi oluyormuş öyle. çete mi bunlar ya. ay acayip sinirlendim okuduğum an yemin ederim nerdeyse senin yerine ben edicem şikayet.
asla peşini bırakma sakınnn ola... mail at, hatta ara avonu defalarca ara gerekirse. hadlerini bilsinler. bölge satış sorumlusu diye kendisini ne sanmış o ya??? hiç bir şekilde böyle bir şeye hakkı yok.
yerinde olsam napar eder ona haddini bildirirdim avonu bırakmak yerine.

ya yemin ederim bazı takım öncülerinin ağzını burnunu kırasım geliyor ya... salak mıdır nedir. kendisi alsın o zaman fazladan verdiği siparişleri. iade et canım uğraşma hiç.
gelen kargonun içinde poşeye konulmuş bir kağıt oluyor orda iade nasıl yapılır anlatıyor oku onu iyice iadeni yap. çok kolay zaten yalnızca faturanda bişeyler işaretleyip, gelen kargocuyla gönderiyosun iadeni ücretsiz. şartlarını iyice oku da...

haklısın caım. bırakmıyorum zaten seviyorum avonu. ama dün bende çok sinirlendim. bugün geçti. tek sorun her dediklerine itiraz etmem. haksızlıklarını söylemem. benimle uğraşmak istemiyolar. hepsi bu. müşteri hizmetlerini arayıp söyledim. avonada daha önce defalarca mail attım. ama hiç bişi değişmedi. avonun da bu konularda temsilcilerden yana tavır takındığını sanmıyorum.

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun inşallah. sorularının cevaplarına gelince,

Numune setinden ben almıştım ilk yapmaya başladığım zamanlarda, faydası oluyor. çünkü illa müşteri odaklı düşünme, kendinde parfümleri, ürünleri kullanıp tanıdığın zaman insanlara daha çok güven veriyorsun ve daha iyi tavsiyelerde bulunuyorsun. setin içinde hepsi olmuyor, eksik olanları sora kendin tamamlarsın.

Yeni çıkan parfüm numunelerini avon zaten gönderiyor kendisi 1 tane falan.

krem ve makyaj numuneleri için de aynı şey geçerli. ürünleri önce kendin tanı sonra da müşterilerine tavsiye ver.

canım eve gelmeleri şart diil. kargonu aldığın anda iadeni verebilirsin sorun olmaz.
Yok canım biliyorum verebilirim iademi de ücretli olmuyor mu öyle olunca?
Eğer kapıya geldiğinde siparişini teslim alırken hazır bir şekilde iadeni verirsen ücretsiz oluyor diye biliyorum ben?

Yok canım biliyorum verebilirim iademi de ücretli olmuyor mu öyle olunca?
Eğer kapıya geldiğinde siparişini teslim alırken hazır bir şekilde iadeni verirsen ücretsiz oluyor diye biliyorum ben?

canım ben hep kargodan kendim alıyorum bizim buraya akşam 8den sonra getirdikleri için. ve orda veriyorum ama gelip geri dönen kargonun iadesini alırlar mı bilmiyorum? ayrıca direk kendin göndersen 2 tl galiba. çok bişi diil. yinede kargoya gidince bi sorarsın. sorun olacağını samıyorum. ha bide benim kargoyu getirenler mükemmel insanlar. hiç zorluk çıkarmıyolar sağolsun kanka olduk nerdeyse:) her kargo elemanı öylemi onu bilemem

arkadaşlar ben cumartesi günü iade verdim kargoya ama yanında kargo poşeti yoktu arabadaydı benim evim ara sokakta araba girmiyor dedi ben poşete koyarım daha öncede aynı kişi getirmişti kargoyu tamam dedim avon poşetine koydum iade makbuzuyla birlikte sorun çıkmaz herhalde değilmi

hiç canım uymak istemiyorrr yaa e yapsam uyku hapı falanmı alsam bilmiyorumm gece uykusunu hiç sevmiyorum yatsamda uyuyamıyorum. 2.ögretim okumanın zararları iste :S

valla bilemiyorum canım ama bence biran önce uyku düzenini oluştur.mesela erken yat ders çalışacağın zamanda sabahın erken saatlerinde kalk.zaten çok erken kalkarsan uykun gelir tatlişimbak ablana 30 yaşındayım ama kimse inanmıyor

bence çıkmaz canım adam kimbilir 1 günde kaç kez yapıyodur bu işlemi hem 2 ruj bir krem için işindende ödün vermez merak etme:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…