- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.101
kızlaarr az önce sipariş gircektim güneş gözlüğü stokta kalmamışş 4 tane istedim 4 tane daha isticektimmelinde olan var mı hani sipariş edipde iptal olan felaaan :26:
ben kimsenin üyesi olmamak için netten üye oldum ertesi gün bölge sorumlusu geldi kayıt yaptı sanırım onun üyesi olmuşum "sistem üyelik doğrulusunda ilerlediği için" 5 ay oldu bana hiç bir şekilde müdehalesi olmadı sat yada satma diye, son gün uyarısıda olmuyor, zaten katalogların arka kapağında son gün tarihleri belli.bu takım öncüleri daha niye bu kadar zora sokuyorlar insanları? para için bu kadar hırs yapmaya değermi?takım öncüm msn sine yine yazmış k12 bugün saat 16 son diye
İADE KIZLAR BAKIN!!!
dün kargoya gittim iadeye alıcı ödemeli yollanıyomuş artık bi cok arkadaşım yollamış dedim...
bayan aslında sadece kapıda ücret alınmıyo buraya gelipte alıcı ödemeli olması yaak aslında ama olsun dedi ücret almadı :)))
bende tamamen kargo çalışanlarıyla ilgili bi durum isteseler almayabiliyolar..
aklımı çeldiniz kızlarrrrrr şu jel kalemden bende sipariş vericek göz içi için inş. güzel şöyle kapkara durur bi istediğim gibi kalem bulamadım zaten yaa birde bi sorum olucak bu soft plum allık güzel renk veriyormu kataloktan açık pembe duruyor aynısımı ben koyu pembe fuşya gibi bir renk istiyorumda
ben kimsenin üyesi olmamak için netten üye oldum ertesi gün bölge sorumlusu geldi kayıt yaptı sanırım onun üyesi olmuşum "sistem üyelik doğrulusunda ilerlediği için" 5 ay oldu bana hiç bir şekilde müdehalesi olmadı sat yada satma diye, son gün uyarısıda olmuyor, zaten katalogların arka kapağında son gün tarihleri belli.bu takım öncüleri daha niye bu kadar zora sokuyorlar insanları? para için bu kadar hırs yapmaya değermi?
buradanda öğrendimki bu takım öncülerinin çoğu üyeleri kendi çıkarları için kullanıyor.
cnm geçen kampanya avonun acılıp kapanan göz kaleminden aldım siyah gözüme eyeliner seklinde altlı üstlü sürüyorum simsiyah duruyor herkes eyeliner zannediyor arkadaşlarım kalem deyince bayagı sasırdı ama söyle birsey var arkadasım geçen sene almış aynı kalemden onunki gri gibi sürüyor benim sansıma tam istediğim gibi akmıyorda tüm gün gliba avon yenilemiş açılıp kapanan kalemlerini.
cnm ben de laciverdini almıştım göz kaleminin valla sabah sürüyorum akşam hala gözümde:))) aynı eyeliner gibi ama o eyelinerdan da aldım likit olandan ondan da çok memnun kaldım:)cnm geçen kampanya avonun acılıp kapanan göz kaleminden aldım siyah gözüme eyeliner seklinde altlı üstlü sürüyorum simsiyah duruyor herkes eyeliner zannediyor arkadaşlarım kalem deyince bayagı sasırdı ama söyle birsey var arkadasım geçen sene almış aynı kalemden onunki gri gibi sürüyor benim sansıma tam istediğim gibi akmıyorda tüm gün gliba avon yenilemiş açılıp kapanan kalemlerini.
herkeze merhaba bende aranıza yeni katıldım
birkaç şey sormak istiyorum
1- numune setleri nasıl almamı önerirmisiniz ? yoksa tek tek kendim mi seçeyim siz hangilerini önerirsiniz ?
2- içeriği nelerdir güncel ürünlermi var eskilermi var ?
3- siparişlerinizi nezaman veriyorsunuz kampanya bitişine yakınmı yoksa 75 tl yi geçincemi sipariş veriyorsunuz ?
aklıma ilk gelenler bunlar geldkce sorarım artık
şimdiden teşekkürler herkeze iyi satışlar
cnm geçen kampanya avonun acılıp kapanan göz kaleminden aldım siyah gözüme eyeliner seklinde altlı üstlü sürüyorum simsiyah duruyor herkes eyeliner zannediyor arkadaşlarım kalem deyince bayagı sasırdı ama söyle birsey var arkadasım geçen sene almış aynı kalemden onunki gri gibi sürüyor benim sansıma tam istediğim gibi akmıyorda tüm gün gliba avon yenilemiş açılıp kapanan kalemlerini.
şekerim ben hiç o limite ulaşamadığım için:) ama panoramaya baktıysan orda da yazıyor ilk 15000 temsilciden biri olursan pembe havlu takımı hediye ediyor avon ama limit temsilci fiyatıyla toplam 250 tl artı 10 katalog. onun için ben ilk gün dedim
gün hediyeleri değişiyor en son göz kalemi vardı açılıp kapanan göz kalemi. onu en son dk açıklıyorlar genellikle onda da limit sanırım 150 civarı bişi oluyo
benm müşterim yok ben kendime alıyorum bi tek. ama senin varsa bu fırsatları değerlendir
ya da mesela k13 katalogundan anew ürünlerinden 4 tane sipariş verip 1 tane de platinum anew verirsen 10 da katalog alırsan saat hediye ediliyo
bunlar hep panoramada yazıyo cnm
güzel bi saat ama dedim ya ben satış yapamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?