- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.981
kredi kartından nasıl ödeme yapacagm biri anlatabilir mi lütfen acil :/
ya arkdslar biri pmle bna yardmcı olablir mii temsilci özelde ödeme sayfasında bi kutu var ödemenn altında tıklıorm bşi deişmio biri bna anlatabilir mi
o 2 sayfalk katolok herkese 1 tanemi geldi kızlar bana öyle geldi de?
2 gün önce ilkşah yayınlamıştı canım,eski sayfala bak bi istersen.laf aramızda bende yeni temsilcilerdenim bende çok merak ediyorumbayanlar ya ben acayip merak ediyorum yılbaşı kataloğunu acaba geçen seneninkini bulup biyerden bakma imkanım olurmu ? görmedimde geçen senekinide
o 2 sayfalk katolok herkese 1 tanemi geldi kızlar bana öyle geldi de?
ilkşahın yayınladığı yılbaşı kataloğu linki sayfa 1953 te .linki yayınlamak istedim ama 100 mesaj yazmış olmam gerekliymiş, sayfa numarası ile idare edin artık.
aynen cnm yaahe melis bana da bitene kadar çalışıyorz dedilerdi ay zaten sinirlerim tepemdeydi iyice fitil oldummm hala burnumda soluyorum bu ne canımmm
bayram dolayısı ile avon ve kargolar çalışmadı cnm ama çarşamba vermişsen perşembe ulaşır avona normalde fakat perşembede avon sabah 11e kadr çalışıodu ulaşmamş olabilr o yüzden önümzdeki hafta içi görünr ayrıca arkadaşlar ambar tesellüm fişi vermediyse kargo bir kaç saat sonra şubeyi arayıp kargo takip numarası isteybilrsn böylece takibini yaparsnz avondan ne zaman ve kim teslim almış die
tşk ederim
selam kızlar benim size 2 sorum olacak.1.si bacaklarımı epilasyon aletiyle aldığımda batıklar oluyor.tabi benim elim durmuyor sıkıyorum sonra yara oluyorbu planet spanın vücut için peelingleri var ya onlardan alsam bacaklarıma faydası olurmu acaba?2.side komşum da çatlak problemi varmış bana soruyor faydası olurmu diye .acaba aranızda kullanan yada müşterilerinden bilen biri varmı bu çatlak görünümünü azaltıcı kremin faydası oluyormu?şimdiden sağolun kızlar
aynı bacak sorunu bendede var canm aldım o peelinglerden aldım ama pek etkisni göremedim.sadece yumusak yapıyor cildini okadr.batıklara çare diil.bide canım mesela 2 -3 kere epilasyon aletiyle alıyosan bikere jilet yap düz-ters seklinde.birazda olsa batıkları azaltıo.ama kesin çözüm batıklara daha bilimadamları bile çare üretemedii:) yaz gelince büyük dert:)
aynı bacak sorunu bendede var canm aldım o peelinglerden aldım ama pek etkisni göremedim.sadece yumusak yapıyor cildini okadr.batıklara çare diil.bide canım mesela 2 -3 kere epilasyon aletiyle alıyosan bikere jilet yap düz-ters seklinde.birazda olsa batıkları azaltıo.ama kesin çözüm batıklara daha bilimadamları bile çare üretemedii:) yaz gelince büyük dert:)
peki kızlar çatlak kremi hakkında ne düşünüyorsunuz?faydası varmıdır alsınmı arkadaş?
avonda kafasına göre yolluyo demekbana gelmedii:44:
anewinkini öneriyorlar cnmmpeki kızlar çatlak kremi hakkında ne düşünüyorsunuz?faydası varmıdır alsınmı arkadaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?