• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Avon saç maskeleri hk.

oLe_oLe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
96
0
36
Kütahya
Arkadaşlar aranızda avonun saç maskelerinden kullanan var mı ? Kiraz çiçeği özlü bir saç maskesi var.Fiyatıda uygun şu aralar(4.90) acaba kullanıpta memnun kalan var mı ? Ya da herhangi bir avon saç maskesi kullanmış olan varsa görüşlerini bildirebilir mi ?

bende bunun spreyini kullanmıştım çok harika kokuyordu da mmaskesini hiç kullanmadım. Bilen birisi cevap verirse çok güzel olur:))

Vücut spreyi mi kullanmıştın? Vücut spreyide alasım var ama bilemedim.Parfüm niyetine mi kullanıyorsun onu? Yoksa banyodan sonra bütün vücuduna mı sıkıyorsun?

yok benim kullandığım saç spreyiydi canım yazın kullanmıştım. ama sadece koku vermesi için şekillendirme amaçlı falan değil yani.

bir dönem kullanmıştım avon şampuan-saç kremi- saç maskesi. ama saçlarımda çok aşırı bir dökülme oldu. kullanmayı bırakınca da dökülmesi hemen durmuştu. bende kaldırıp hepsini çöpe atmıştım. kesinlikle tavsiye etmem.

ben argan yağlı maskesini haftada iki kez kullanıyorum hassas ve ince telli saçlarım var ama çok memnun kaldım dökülme falan yok şu an

Back