• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Avon saç boyası

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Kızlar saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum sizce bu renklerden hangisini tercih etmeliyim?? Yada bana önerebileceğiniz saç rengi varsa önerilerinizide alabilirim... Birde avon saç boyasıyla saçlarını boyayan varsa görüşlerini almak istiyorum..

$p_3784_b.jpg $p_3782_b.jpg $p_3797_b.jpg $p_3798_b.jpg

$Fotoğraf1253.jpg saç rengim ten rengim göz rengim tam olarak bu şekilde nasıl bir saç rengi tercih etmeliyim sizden tavsiye bekliyorum.....

tatlım biarkadaşım var aynı senin gibi seninde maşallahın var onun saç rengi 5.4 gibi bi kahve çokta yakışıyor sanada yakışır heralde:)

cnm ben avon temsılcılıgı yapıyorum hala ve ılk kullananlardan bırı benımm heralde :D guzel boyalar oldugunu soyleyebılırım. cıkolata kahve, kestane kızıl, yogun dore kumral ve sarı renklerı kullandım ve kullandırdım. kullananlar memnun.. hemen akmıyor ve sacta kalıyor... cılde bulasan boyalarsa hemen cıkıyor yhanıı ugrasmıyorsun ayrıca onları cıkarmak ıcın ... kullanabılırsın bence, gayett kalıtelılerr bana gore..

saclarım suan koyu sarı siyahtan actırdım berbat haldeydi tupruruncuydum şimdi oturdu renk braz daha.9.13 sipariş ettim bnde 2 kutu.bu hafta boyayacağım umarım yakışr güzel bi renk cıkar ortaya.

tatlım biarkadaşım var aynı senin gibi seninde maşallahın var onun saç rengi 5.4 gibi bi kahve çokta yakışıyor sanada yakışır heralde:)

:)) canım çok teşekkür ederim:)) bakır kahve diyosun yani... öyle bir kararsızım ki anlatamam gerçekten bir yandan diyorum ilk iki renk yaşlı mı gösterir?? bir yandan diyorum boyıyım gitsin.. kimisi diyor tek renk boyama gölge yada balyajlı

$images.jpg $gölgeli-saç-modelleri1.jpg şu tarz bişiler yaptır yakışır diyor...kimisi zaten makyajlı süslü püslü geziyosun hep biraz daha sabret nişanında yaptırırsın değişiklik olur diyor gerçekten öyle bir kararsızımki şaşırdım kaldım:44::44:..

cnm ben avon temsılcılıgı yapıyorum hala ve ılk kullananlardan bırı benımm heralde :D guzel boyalar oldugunu soyleyebılırım. cıkolata kahve, kestane kızıl, yogun dore kumral ve sarı renklerı kullandım ve kullandırdım. kullananlar memnun.. hemen akmıyor ve sacta kalıyor... cılde bulasan boyalarsa hemen cıkıyor yhanıı ugrasmıyorsun ayrıca onları cıkarmak ıcın ... kullanabılırsın bence, gayett kalıtelılerr bana gore..

bizde avon temsilcisiyiz yıllardır annem ve ben ama bir dönem bıraktık şimdi kampanya 13 ten itibaren tekrar devam etmeye başladık saç boyalarıda biz bıraktığımız dönemlerde çıkmış başladığımızdada yeni gördük,kullananlar memnun bizde alıp bir deneyelim diyoruz ama renk konusu sıkıntı yaratıyor işte böylee...

saclarım suan koyu sarı siyahtan actırdım berbat haldeydi tupruruncuydum şimdi oturdu renk braz daha.9.13 sipariş ettim bnde 2 kutu.bu hafta boyayacağım umarım yakışr güzel bi renk cıkar ortaya.

inşallah canım :16:

bence son 2 renk sana çok güzel gider.
4.5 4.6 olanlar.

Evet aslında dediklerine kafam daha yatkın.. sanki ilk 2 renk beni yaşlı gösterir gbime geliyor :44::44:

avon 9.13 bej sarı ile boyadım az önce.kutudakinden daha koyu sanki pek içime sinmedi keşke küllü platin sarısı aldaydım

Back