• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Avon sa kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
slm kızlar avonun hyrdating conditioner kuru ve yıpranmış saçlar için nemlendirici sa bakım kremini kullanan varmı almayı düşünüyorum işe yarıyou acaba??:uhm:

Avon temsilcisiyim bu ürünü satmadım da kullanmadım da ama kullandığım ve sürekli sattığım 2 ürünü tavsiye edebilirim sana.Avon planet spa conditioning hair mask saç bakım maskesi bunu ben de bir arkadaşımın kuaförünün tavsiyesi üzerine öğrendim ve kullanmaya başladım. Zeytinyağı özlü arkadaşımın saçları boyadan yanmış ve kuaförü önermiş saçları düzeldi o günden beri de sürekli kullanıyor. Her kullanan da memnun kaldı ben dahil. Diğeri ise ince ve sönük saçlar için hacim veren bakım ampulleri saç şekillendirici ve şampuan advence serinde ki ben 3 tel saçımı adam ettiği için çokmuş gibi gösterdiği için çok memnunum. Sormak istediğin başka birşey olursa yardımcı olabilirim

çok teşekür ederm sernan planet spa conditioning sç maskesini deniycem tavsiyn için saolopuyorumnanaktan

arkadaşlar dün saçıma röfle yaptırdım saçım koptu allahtan üstleri daha yapmamıştık ama şuan saçım çok kötü doğal evde uygulayacağım bir bakım varmı bilen varsa yardım etsin lütfen kendimi çok kötü hissediyorum cvp bekliyorum yardımmmmmmmmmmedinnnnnnnnnnn birde hangi kremi kullanayım

Back