Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar avon spectra lash kullanmadan önce ve kullandıktan sonraki resimler, fazla söze ne hacet
ben avon satıyorum..avondan rimel almayın verdigi özellikleri yansıtmıyor ve çabuk bozuluyor..rujlarıda öyle istedigin rengi vermiyo
kadınlar kulubü>tüketici şikayetleri
avonun yağlı ciltler için olan temizleme seti ve kil maskesi benim yüzümü yaktı.berbat ürünler bence kozmatikleri kalıcı değil.parfümleri hemencik uçuyo .pazar malı yurt dışında satılması yasaklanan bir marka.öğrendiğimde çok geç olmuştu ama bidaha bedava verseler gene almam.bu kadar çok indirime giren bi maldan şüpelenmek lazım zaten.tarihi geçen bayat ürünleri indirime koyup elden çıkarıyolar.bizde ucuz diye alıyoruz.aman sakın yüzünü seven kullanmasın .konsorejen maddeler içeriyomuş zaten.doktorlar hiç tavsiye etmiyo bide avon diyince kızıyolar.kendinize güzel bakalım sonra faturasını ağır ödemeyelim.kalite kullanalım.
(bu yazıyı ben yazmadım,bu binlerce şikayetten sadece bi tanesi)
woww demek ki her ürünü kullanmayı bilmek gerek.. beceri olması lazım ben hiç bole sürmemiştim bu urunu.. süpersin
arkadasım baska birine daha yazmıstım.. almayın demek yalnıs degil mi? bak roxe... ne güzel yapmıs. ben de begenmemiştim spectrayı ama o kullanmayı bilio. bende shock tan oyle memnunum..
kesin yargılar kullanmayalım bence.
canim avonun super bir maskarasi var. katalogda fircasi mavi olan igne igne ucu hani yeni moda:) super bir maskara. tel tel ayirior ve kivirior. oyle dolgun gosterior ki anlatamam. adi "supershock" .
kesinlikle katılıyorum, ben indirimdeyken 3 tane aldım açmadığın sürece kurumuyor kaydirigubbakcemile5