Avon pudra önerisi

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
sizden avon pudra önerisi rica ediyorum..bir kaç sorum olacak.

1.si şu k13 syf.63 teki ideal sahde crem to powder foundation kullanan yada bilen varsa.. Nasıl bir ürün?Kapatıcılığı nasıl? Açık tenliyim hangi rengi tercih etmeliyim? almalımıyım ? almamalımıyım? Birde katalogtan biraz şüphe duydum üstünde kremsi birşey gösterilmiş yapısı normal pudra gibi toz değilmi? kremsi ve yumuşak mı?

2.si de avonda en çok güvendiğim ve kalitesine inandığım Anew serisi k13 syf.66 Sıkılaştırılmış pudra.. Bunu çok iyi bir pudra olduğunu duydum fakat yaşım 20.. yaşı bu civarlarda olupta kullanan varmı? bir sorun oldumu? almalımıyım? Eğer kullanan ve sorun yaşayan yoksa almayı düşünüyorum..

dediğim gibi açık tenliyim doğal bir duruş istiyorum maske gibi olmasın istiyorum ikisinden birini tercih edicem sizce hangisi iyi ,numarasıyla birlikte yardımcı olursanız çok sevinirimm...

Ben 24 yaşındayım ve hem puda hemde allık olarak ürün kodunu tam hatırlamıyorum ama. Siyah yuvarlak kaplı pudrası var. Color Trend bölümündeki sayfada bulabilirsin.. %100 memnunum ve tavsiye ederim. Anew yaş olarak kullanma derim. ben onun ürününü kullandım çok güzel kapatıyor ama çok kuruttu cildimi sevmedim. Daha yaşı büyüklere göre sanırım. =)

Color trendten hiç kimse memnun değil canım yaa.. Herkez anew yada ideal shade diyor.. Ben ilk önce anew alıcam kullanıcam memnun kalmazsam iade edip ideal shade alıcam bu şekilde yapmayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…