Avon parfümlerinden

middlenight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
58
1
86
İstanbul
doğum günü hediyesi avon parfümü alacağım ama bir türlü karar kılamadım. Black suede touch almak istiyordum ancak sanırım kaldırılmış! ne katalogda ne sitesinde yok. Sadece edt ve leather var. Bilgisi olan varsa sevinirim. :sinifsinif:

Onun dışında full speed ve true force'u düşünüyorum. beyaz tenli kumral biri yakışır mı acaba bu parfümler? :kedi: essence da fena değil. diğerlerini düşünmüyorum daha çok orta yaş parfümleri gibi duruyorlar, 20'li yaşlara göre değil.

ve evet ben kararsız biriyim kokladığım halde hepsini karar veremiyorum.

Son düzenleme:
Avon yerine diğer markalara yönelsen? Versace Eau Fraiche mesela.

bende avonun fullspeedin setini almıştım nişanlıma hoş kokusu var.Nişanlımda beğendi.Ve etrafımda bir kaç kişinin de beğendiğini söyledi. Black suede alam derim.Çünkü nişanlım ondan almıştı hiç mi hiç memenun kalmadı.Hemen uçtuğunu söyledi.Param boşa gitti demişti çünkü set halinde almıştı oda.

Bİrde parfüm tenden tene değişiyor.Benim tenime uyan koku, bir başkasına uymuyor. O yüzden şansa bağlı artık.

Ne alırsan al, beğenicektir umarım.

Bir fikrim daha olcak canım sana erkekler elktonik aletlere bayılrlra.Arabası varsa eğer ona usbli yada hafıza kartlı mp3 çalarlar var ondan alabilirsin.2gblık şarkı alıyor.Benim nişanlım o tür şeylere acayip bayılıyor.Belki seninkide beğenir.Aam karar senin.Benim ki bir fikir.

Birlikte nice mutlu yıllarınız olsun canım .zemuszemus

aslında 2-3 gün kaldı yurt dışında bir hediye getirecektim yetişmiyor zamanında ondan parfüme yöneldim yoksa bana kalsa givency pi alacağım

bir de christian lacroix'in şişelerine vuruldum ama kokusu nasıldır acaba noir'in? yabancı sitelerdeki yorumları çok olumsuz resmen traş sonrası parfümü demişler ama en pahalı avon parfümü

Black suede leather harika ya.. ve bence gayet 20li yaşlara göre.

Essence süper canım mutlaka tavsiye ederim.eşime aldım çok çekici kokuyor. opuyorumnanaktan

bu arada signature da çok güzel sırada o var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…