- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
avondan en beğendiğiniz kadın ve erkek parfümleri hangileri? ben maxima, alpha ve lucky me denedim ama üçü de aynı kokuyor benim tenimde değişik şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden avon ?avondan en beğendiğiniz kadın ve erkek parfümleri hangileri? ben maxima, alpha ve lucky me denedim ama üçü de aynı kokuyor benim tenimde değişik şekilde
bir tanıdığım getiriyor ondan.Neden avon ?
Kokuları çok güzelNeden avon ?
Perceive celebre incandanceavondan en beğendiğiniz kadın ve erkek parfümleri hangileri? ben maxima, alpha ve lucky me denedim ama üçü de aynı kokuyor benim tenimde değişik şekilde
Bende alerji yaptı bi kaç ürünü yıllardır tercih etmem. Teninize uymuyorsa marka değiştirin bence ben 2 koku kullanıyorum. Kış için oriflame so fever her yaz içinde huncalife vennue kullanıyorum. Hem uygun hem kalıcılar herkes soruyor deneyinKokuları çok güzel
far away güzel kokuyor ama onu da kullanmayan tek kişiyim neredeyse :d başkaaPerceive celebre incandance
Görsellerinde de 2 parmak az canım. Jelatin açılmış mıydı? Sıfır gelmedi mi.ben de celebre aldım ancak iki parmak kadar eksik geldi. firma avon tarafından böyle gönderildiğini orijinal halinin bul olduğunu söyledi doğru mu bilen var mı ?
jelatinli değildi ki kutusunun içinde geldi ama kutusu acıktıGörsellerinde de 2 parmak az canım. Jelatin açılmış mıydı? Sıfır gelmedi mi.
siz sipariş verince mi geldi yoksa satan kişi elinde olan parfümü mü verdi ? bazen elindekini satmak için arada soranlara fıslatır ya satıcılar, öyle olmuş olabilir.jelatinli değildi ki kutusunun içinde geldi ama kutusu acıktı