Avon Parfümleri - Sizce hangisi ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Kızlar kuzenim Avonun satış temsilciliğini yapıyor. Bana 2 tane parfüm hediye etmek istiyormuş. Önceden Slip İnto'yu kullanmıştım. Çok beğeniyordum. Yaklaşık 18 yaşındayım. Çiçeksi-Meyveli kokuları seviyorum.

Wish of Love (Bu ay (k10) 1 alana 2 Bedavaymış heralde)
Percieve
Little Black Dress

Bu kokular hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Ve önerebileceğiniz kokular var mı ?

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Wish of Love kaç senedir favori parfümüm zaten yaşına uygun bi parfüm. onun dışında little black'ide çok beğeniyorum oryantal kokulu. Perceive çok beğeneni var ama benim tercihim diğerlerinden yana olurdu

çiçeksi meyveli seviyorum demişsin o zaman wish of love tam sana göre
ben little black dresside çok beğeniyorum.o biraz daha kışlık bi koku
perceiveden nefret ediyorum midem bulanıyor bu kokuyu duyunca

kızlar benim favorim kışın tomorrow birazcık ağır çünkü ama çok hoş onun dısında little black incandanse güzel

Black dressi hiç önermiyorum hiç bi şeye benzemiyo kokusu çiçekside değil zaten.
Wish of love senin için getirdim koklayıp yorum yapıyorum şeker gibi kokuyo hem hafif öyle bayıcı da değil çok hoş hafif bi kokusu var.
Perceive çiçeksi tatlı bi kokusu yok ama çok hoş bi koku ki ben bunu öneririm :)

azaz9999 rare goldun kokusunu çok beğeniyodum ama ağırdı yaşıma göre, şişesinden de belli ediyo kendini e zaten avonda kalıcı değil ağır gelmez kimseye o koku eğer almayı düşünyosan öneririm güzeldir :)

Son düzenleme:
Kızlar tavsilerine göre LBD ve Wish of Love söyledim. bakalım gelince göreceğim. Çok teşekkür ederim önerileriniz için.

ben de bu ay avondan wish of love aldım çok guzel kokuyor.kış için ne kadar uygun bılmıyorum bana daha cok bahar ve yaz parfumu gıbı gelıyor.kışın genelde daha agır-baharatlı veya keskin kokular kullanılır derler ama ben bu tur agır parfumlerı sevmıyorum.çiçeksi,meyveli ve ferah kokuları sevıyorum.zaten yaşım da 21 ıcın oldugu wish of love ın kendı tarzıma ve yaşıma çok uygun oldugunu dusundum.çok kalıcı bir koku oldugunu soyleyemem.zaten ben de kalıcı olan parfumlerı sevmıyorum. en fazla 2 saat ıcınde sıkılıyorum. eger sen de benımle aynı dusuncelerı paylasıyorsan bu parfum tam sana gore :)) parfumunu gule gule kullanmanı dılerım

ben yaklaşık 6-7 ay önce little black dress aldım.o zamanlar hava birden ısındı ve daha çok kışın kullanıma uygun olduğunu düşündüğüm için kullanmadım.şimdi havalar soğudu,geçenlerde ilk defa sıktım üzerime,Allah'ım nasıl güzel koku,tam baharatlı veya tam çiçeksi değil,ikisinin karışımı ama baharatı baymıyor.çok hoşuma gitti açıkçası,birde esmerim ben tenimde güzel durdu.sonbaharda bol bol kullanacağım.beğendim

Little red dress benim en beğendiğim kokusudur Avon'un. çekici bir koku olduğunu düşünüyorum. Wish of love'da güzel. Oda arkadaşım kullanıyor beyaz tenli tenine çok gidiyor çok cici tatlı-fresh bir koku.

romantic voyage harikaydı, ama hemen kaldırdılar. bir de treselle seduction vardı mor şişede , çok çekici bir kokuydu,kaldırdılar.

infinite moments da kullandım bir şişe.o da meyveli bir koku.little black dress de çok guzel gercekten :) avonun bir tek parfumlerini sevıyorum ztn :))))

avon da vazgeçemediğim parfüm little black dress harika kokusu var tavsiye ederim.

İncandessence çok seviyorum harika bi kokusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…