Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sanırım bir önceki katalogtaydı.Bir de ıncansdence nin şişesini değiştirmişler.2 şekilde gördüm parfümü ikisinin de kokusu aynı mı bilmiyorum.Bir yerde de o farklı şişesiyle 15 liraya gördüm son katalogta
sanırım bir önceki katalogtaydı.Bir de ıncansdence nin şişesini değiştirmişler.2 şekilde gördüm parfümü ikisinin de kokusu aynı mı bilmiyorum.Bir yerde de o farklı şişesiyle 15 liraya gördüm son katalogta
hmm k8de 39tllik bi paket vrdı evet honololu terlik veriyordu ve 2 ürün daha oradaki orijinal boyuyudu yani 50ml. 15tlye satılanlar 30ml likler cnm geçenlerde bn de bi orijinal boyundan bi de normal boyutundan sattım aynı kişiye bn de 25 tl ye satmıştm 30mlliğini çnkü onun fiyatı 30tl 50 ml liin ise 65 onu da 35e satmıştm. evet ikisinin de kokusu aynı sadece şişesi farklı ztn orijinal boyutuna para verirken şişelere de para veriyoruz bi yandan tasarımları değişik olduğu için
tenden tene farkediyo sözü doğru cnm çnkü bn de snn gibi düşünüyodum ama incandessence yi geçen sabah 11de fln sıktım 2-3kez evden çıkmadan evvel ve bütün gün kokusu burnumdaydı akşam 8e kdr fln.
tenden tene farkediyo sözü doğru cnm çnkü bn de snn gibi düşünüyodum ama incandessence yi geçen sabah 11de fln sıktım 2-3kez evden çıkmadan evvel ve bütün gün kokusu burnumdaydı akşam 8e kdr fln.
evet far away de baya kalıcı edp edt diye ayrılıyorlar ztn ama bazı edp ler de kalıcı değl o kdr little black dress çok kalıcı gelmyor bana ama çok kullanıyorum o prfümü başka birinde kalıcıdır. far away çok ağır glyo bna kullanmıyorm ama spreyini kullandım çok kalıcıydı