• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon parfümleri. lütfen yardım edin

hilaryann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
4
0
36
Antalya
Avonun little black dress serisinden 'Incandessence' parfümü kullananlar var mı ? kalıcı oluyor mu. yeni katalogda gördüm kokusu hoşuma gitti ama kalıcığından emin olmak istedim

İncandesence çok güzel bir koku bende kullanıyorum ama diğer tüm Avon kokuları gibi kalıcı değiller, zaten ucuz parfüm oldumu onlar kalıcı olmuyor (ne yazık ki) :) Ha belki kalıcı olması için şişeyi üstüne boşaltman gerekebilir :9:

İncandesence çok güzel bir koku bende kullanıyorum ama diğer tüm Avon kokuları gibi kalıcı değiller, zaten ucuz parfüm oldumu onlar kalıcı olmuyor (ne yazık ki) :) Ha belki kalıcı olması için şişeyi üstüne boşaltman gerekebilir :9:

Canım avonun parfümleri edt ve edp diye iki ye ayrılıyor edt ler çok çabuk uçuyo edp ler kalıcı oluyo ıncandessence,far away ,lıttle black gbi fiyat bakımından edt lere göre tabi arada fark var ama ben ınsandessencenin 18 tl ye kadar düştüğünü biliyorum üstelik set halinde:)bence o kadarda pahalı değil verdiğin parayi da çok çok hak ediyor parfümler:)

avon da ungurodo gibi bişeydi adı öyle bi erkek parfümü var onu biliyorum bir tek güzeldir

kalıcık olasılığı tenden tene değiişir
buğday tenilyim ve gayet kalıcıı oluyor gün boyu kalıcılığı kalıyorrr tavsiye ederm

ben kullandım canım kokusu çok güzel bence. kalıcılığıda normal hani çok dayanıyo diyemem ama hemende uçmuyo

Ya avonun yeni çıkan scentini serisi için düşünceleriniz neler ? Güzel mi kokuları ?

Canım ben hiç begenmedim yağlı gibi bi parfüm ve hep kullanımda çalkalamak gerekiyormuş ne alaka ise:) tavsiye etmiyorum avonun ondan kat kat daha güzel parfümleri var.

Back