- 18 Ağustos 2014
- 119
- 15
- 30
-
- Konu Sahibi eslim aymina
Hangi ürünler olduğunu sorabilir miyim aksine Oriflame ürünleri oldukça kalitelidir ve ben işe yaradıklarını kend gözlerimle gördüm ve kendimde kullandımben kullandım ama hiç beğenmedim şahsen birkaç ürünü dışında diğerleri çöp, param boşa gitti şimdi nasıl elden çıkarırım diye kara kara düşünüyorum, almak isteyen olsa ücretsiz bile verebilirim o derece yer kaplıyorlar
kapatıcı fondöten bb krem beğenmedim yağlı ve kalıp gibi oldu terletti bir de rujları renkli diye aldım balm gibi durduHangi ürünler olduğunu sorabilir miyim aksine Oriflame ürünleri oldukça kalitelidir ve ben işe yaradıklarını kend gözlerimle gördüm ve kendimde kullandım
Valla anlamadım ama muhtemelen cildiniz yağlıysa eğer önce sabunla temzledikten sonra sürseydiniz belki dha iyi olurdu ayrıca siz bu aldıklarınızın oriflame olduğundan emin misiniz eğer öyleyse ben almaya hazırım oriflameden oldukça memnunumkapatıcı fondöten bb krem beğenmedim yağlı ve kalıp gibi oldu terletti bir de rujları renkli diye aldım balm gibi durdu
zaten yüzümü sabunluyorum. renk skalası az ve aldığım renk ile benim alakam yok. tabi ki oriflame gözlerim iyi çok şükür ama anlamıyorum nesini beğeniyorsunuz özellikle ten ürünlerine güvenmiyorum zaten güvenilir olsa insanların çoğu onları kullanırdı ünlülere varana kadar herkes kullanırdı kimse cildini mahvetmek istemez. ucuz falan diye almıştım ama daha kaliteli ürünler hem performans olarak hem fiyat olarak aynıydı. mesela pudra aldım. iki rengini de aldım açık olan çok açık kapalı olan arap bacı gibi yaptı. ona verdiğim parayı gittim rimmel stay matte pudrasına verdim, yüzümü mat yapıyor tüm gün ve transparan rengi olduğu için sadece matlaştırmak ve sabitlemek için sürdüm renksiz olduğu için harika oldu kutusu da daha büyükValla anlamadım ama muhtemelen cildiniz yağlıysa eğer önce sabunla temzledikten sonra sürseydiniz belki dha iyi olurdu ayrıca siz bu aldıklarınızın oriflame olduğundan emin misiniz eğer öyleyse ben almaya hazırım oriflameden oldukça memnunum
çok şaşırdım bunu oriflame için mi dedinizben kullandım ama hiç beğenmedim şahsen birkaç ürünü dışında diğerleri çöp, param boşa gitti şimdi nasıl elden çıkarırım diye kara kara düşünüyorum, almak isteyen olsa ücretsiz bile verebilirim o derece yer kaplıyorlar