- 3 Mart 2017
- 6
- 10
- 3
- 37
- Konu Sahibi Burcu ile avon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rare pearles benim için hergün özel hergün kullanıyorum ama luck denemelisin bence gündelik için de ideal gold filan var rare gold beğenmedim çok farklı apayrı bi parfüm
Rare golduda annem kullanıyor. Bu parfumu seviyor muyum sevmiyor muyum çözemedim. Rüzgarda insanin burnuna cok hos kokuyor. Ama kapali alanda hacı misi gibi kokuyor sanki
Avon luck nasıl bir koku? Rare pearls tarzı mi?
Daha bi skerimsi hoş ama bayıldım dışarda gold hiç denk gelmedim bide ten çok önemli her koku herkese gitmiyor bunu biliyorum
ben rare platium cuyum :)Avon lucki hic denemedim. Ama rare pearls benim gelin kokumdu ve hala özel günlerde kullanırım. Icindeki manolya beni benden alıyor. Normal gündelik hayata biraz ağır gibi geliyor bana. Ağırdan kastım fazla karasterik fazla dişi.Gundelik hayatta daha eglenceli parfumleri kullanmayi seviyorum.
Bayanlar temsilci olup hepsinden deneyeblrsnz ister kndi ihtiyaclarınz istersenzde çevrenzdekilere satış yapmk içn ücretsiz üyelk sağlayablrm ayrıca kapıya kadar ücretsiz katalok gönderyorumRare golduda annem kullanıyor. Bu parfumu seviyor muyum sevmiyor muyum çözemedim. Rüzgarda insanin burnuna cok hos kokuyor. Ama kapali alanda hacı misi gibi kokuyor sanki
Avon luck nasıl bir koku? Rare pearls tarzı mi?