Maalesef çözümü yok. Eklenti yazısına tıklayınca büyük halini görebiliyosun zaten. Siteyi inceleyip dikkat etselerdi benim açtığım başlığa koyacaklarını öğrenebilirlerdi ama maalesef ortaya böyle bi durum cıktı. Ve artık kataloglar benim açtığım başlığa konulacak. Moderatöre onaylanmş bi fikir bu. Tek bir başlıkta toplanması en iyisi.
ünlem işaretleriyle yazılmış bu 2 cümle nedense bana çok hoş gelmedi, uyarıyı daha yumuşak bir dille yapabilirdiniz.Kataloğu ben yüklemedim ama nedense okuyunca hoşlanmadım
kızlar birşey sorucam ama perfect strenght parfum setı nın kampanya 6daki alış fiyatı nedir acaba? acil bilgilendirirseniz cok sevınırım
kızlar birşey sorucam ama perfect strenght parfum setı nın kampanya 6daki alış fiyatı nedir acaba? acil bilgilendirirseniz cok sevınırım
Katologların böyle yayınlanması bence daha iyi. Öbür topikte ne k5, ne k6 doğu düzgün değil yani fotoğraflar rahatça izlenemiyor. Yapılıyorsa düzgün yapılsın, düzgün yapılamıyorsa da yapanlar engellenmesin.
Shenna, sana da çok çokk teşekkürler canım. Emeğine sağlık
Katologların böyle yayınlanması bence daha iyi. Öbür topikte ne k5, ne k6 doğu düzgün değil yani fotoğraflar rahatça izlenemiyor. Yapılıyorsa düzgün yapılsın, düzgün yapılamıyorsa da yapanlar engellenmesin.
Shenna, sana da çok çokk teşekkürler canım. Emeğine sağlık
Uyarı alabilir diye ben baştan uyarmak istedim cünkü öbür katalog konusunu acan benim ve bizzat editörle iletişime geçip bu konuda yardım edeceğimi söyledim. Yazdığım şeyde bir şey yoktu. Sadece ünlem koymam sanırım sert karşılandı her neyse..
Merhaba theuglygoddess ,
bugüne değin yapılan paylaşımları arkadaşlarımız hep yeni konu açarak oluşturdular ve hiç bir sorun yaşamadık.umarım editörler de bu mesajımı okurlar.bu yönde bir topik açılıyorsa konuya da sahip çıkılması gerektiğini biliyorum.kataloğu yükleme nezaketi gösteren emek veren arkadaşımızı uyarma şekliniz hoş olmamış.katalog konusunu açan arkadaşımız olarak nasıl bir yardım da bulunacağınızı anlayamadım açıkçası.herkes eski düzende devam etmek istiyorsa şayet lütfen şu anda olduğu gibi paylaşımlarımızı yapalım.yeni açılan topik daha karışık gözükmekte bence. tüm katalog fotosu ekleyen,paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.Elinize sağlık kızlar
37.20 fiyatı canım
çok tesekkurler cnım peki bize geliş fiyatı nedir?cok soru sordum kusura bakmayın olmazsa bu ay sipariş vericem de oyuzden :):44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?