• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon K6 Kataloğu

Maalesef çözümü yok. Eklenti yazısına tıklayınca büyük halini görebiliyosun zaten. Siteyi inceleyip dikkat etselerdi benim açtığım başlığa koyacaklarını öğrenebilirlerdi ama maalesef ortaya böyle bi durum cıktı. Ve artık kataloglar benim açtığım başlığa konulacak. Moderatöre onaylanmş bi fikir bu. Tek bir başlıkta toplanması en iyisi.

kızlar birşey sorucam ama perfect strenght parfum setı nın kampanya 6daki alış fiyatı nedir acaba? acil bilgilendirirseniz cok sevınırım :16::16:

kızlar birşey sorucam ama perfect strenght parfum setı nın kampanya 6daki alış fiyatı nedir acaba? acil bilgilendirirseniz cok sevınırım :16::16:

ünlem işaretleriyle yazılmış bu 2 cümle nedense bana çok hoş gelmedi, uyarıyı daha yumuşak bir dille yapabilirdiniz.Kataloğu ben yüklemedim ama nedense okuyunca hoşlanmadım

Uyarı alabilir diye ben baştan uyarmak istedim cünkü öbür katalog konusunu acan benim ve bizzat editörle iletişime geçip bu konuda yardım edeceğimi söyledim. Yazdığım şeyde bir şey yoktu. Sadece ünlem koymam sanırım sert karşılandı her neyse..

37, 25 TL mi yazıyor fiyatı tam göremedim görüntü kötü cekilmiş ama 37 diye düşünürsek geliş fiyatı 27,75 tl oluyor canım.

Katologların böyle yayınlanması bence daha iyi. Öbür topikte ne k5, ne k6 doğu düzgün değil yani fotoğraflar rahatça izlenemiyor. Yapılıyorsa düzgün yapılsın, düzgün yapılamıyorsa da yapanlar engellenmesin.

Shenna, sana da çok çokk teşekkürler canım. Emeğine sağlık:54:

Katologların böyle yayınlanması bence daha iyi. Öbür topikte ne k5, ne k6 doğu düzgün değil yani fotoğraflar rahatça izlenemiyor. Yapılıyorsa düzgün yapılsın, düzgün yapılamıyorsa da yapanlar engellenmesin.

k6 direk burdaki fotolar oraya kopyalandığı için öyle gözüktü. Ama normal buraya yükler gibi oraya yükleyince aynı buradaki gibi gözüküyor.

Merhaba herkese,
asdfasdf77 ye katılıyorum.kataloglar bu şekilde yüklendiğinde fotolar daha rahat izleniyor ve zaten biz ilgimizi çeken konuya abone oluyoruz.Shenna emeğine sağlık,bu ay sipariş verememiş biri olarak çok makbule geçti :71:

Uyarı alabilir diye ben baştan uyarmak istedim cünkü öbür katalog konusunu acan benim ve bizzat editörle iletişime geçip bu konuda yardım edeceğimi söyledim. Yazdığım şeyde bir şey yoktu. Sadece ünlem koymam sanırım sert karşılandı her neyse..

Merhaba theuglygoddess ,

bugüne değin yapılan paylaşımları arkadaşlarımız hep yeni konu açarak oluşturdular ve hiç bir sorun yaşamadık.umarım editörler de bu mesajımı okurlar.bu yönde bir topik açılıyorsa konuya da sahip çıkılması gerektiğini biliyorum.kataloğu yükleme nezaketi gösteren emek veren arkadaşımızı uyarma şekliniz hoş olmamış.katalog konusunu açan arkadaşımız olarak nasıl bir yardım da bulunacağınızı anlayamadım açıkçası.herkes eski düzende devam etmek istiyorsa şayet lütfen şu anda olduğu gibi paylaşımlarımızı yapalım.yeni açılan topik daha karışık gözükmekte bence. tüm katalog fotosu ekleyen,paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.Elinize sağlık kızlar :71:

Son düzenleme:
Katalog topikleri geriye gittikçe insanlar katalogları nerde bulurum diye sorup duruyolar. Diğer avon topiğini sürekli takip edenler bulabilir. Örneğin son kataloğa değilde ondan önceki kataloğa bakmak isteyen dahada gerilere gitmek zorunda kalıyor. İnsanlara kolaylık olsun diye tek bi topikte sadece katalogları toplamak daha mantklı geldi. Son k6 kataloğu buradan oraya kopyaladığım için Eklenti olarak gözüktü fotoğraflar. Normal direk oraya yüklediğinizde yine aynı buradakiler gibi gözükecek değişen bir şey olmayacak. Bu katalog topiklerinede yorum yapılmaması öneriliyor ama insanlar ısrarla yorum yapıyor avon topiği yokmuş gibi. Her neyse editöre zaten isteğinizi söyledim o çaresini bulur. Benim uyarı şeklime gelincede ayrı topik açanlar, yada topiğe yorum yazanlar uyarı, ceza alacaklardı. Bu yüzden önceden ben bildirdim ve hayliyle avon başlığındada topiği duyurmama rağmen yinede böyle bi konu açılmış. İnsan konu açmadan önce araştırma yapmak zorunda zaten bu forumun kurallarında yazıyor. Sadece ünlem işareti koymam bu kadar tuhaf kaçtı sanırım ve gittikçe büyütüldü ki ben bunun hakkında zaten acıklama yaptım 2. defa yine yapıyorum ve bu sondu. Bu topiktede bunları konuşmanın yeri değil.

Son düzenleme:
k6 nını panaroması yok diymi kızlar yükleyecek olan biri yok mu acaba:31:

$Resim 189.jpg $Resim 156.jpg $Resim 159.jpg $Resim 160.jpg $Resim 161.jpg $Resim 162.jpg $Resim 163.jpg $Resim 165.jpg $Resim 167.jpg $Resim 170.jpg $Resim 171.jpg $Resim 173.jpg $Resim 175.jpg $Resim 176.jpg $Resim 177.jpg $Resim 178.jpg $Resim 179.jpg $Resim 181.jpg $Resim 183.jpg $Resim 184.jpg $Resim 186.jpg $Resim 188.jpg

çok sağol canım panaroma için emeğine sağlık :13::81::90:

Back