Arkadaşlar daha önce kullanan oldu mu aranızda bilmiyorum ama yeni bir parfüm sipariş verdim avondan. flower by gynthia rowley.çiçek kokuları deyince denemek istedim ve çok memnun kaldım. normalde avon parfümlerini çok beğenmem ama bu tam yaz kokusu çok güzel bir parfüm.çiçek kokularını sevenlere tavsiye ederim.hafif bir vanilya dokunuşu da var. kampanya 8 de 39 ytl % 40 indirimli. bu arada yeni bir parfüm çıkmış daha doğrusu ben yeni farkettim. Tahitian holiday. aranızda kullanan var mı memnun musunuz fikirleriniz bekliyorum.
ya bence gerçekten çok iğrenç bi kokusu var ama tabi zevkler ve renkler tartışılmazmış:sm_confused:
Arkadaşlar daha önce kullanan oldu mu aranızda bilmiyorum ama yeni bir parfüm sipariş verdim avondan. flower by gynthia rowley.çiçek kokuları deyince denemek istedim ve çok memnun kaldım. normalde avon parfümlerini çok beğenmem ama bu tam yaz kokusu çok güzel bir parfüm.çiçek kokularını sevenlere tavsiye ederim.hafif bir vanilya dokunuşu da var. kampanya 8 de 39 ytl % 40 indirimli. bu arada yeni bir parfüm çıkmış daha doğrusu ben yeni farkettim. Tahitian holiday. aranızda kullanan var mı memnun musunuz fikirleriniz bekliyorum.
ben for away kulllanıyorum sureklı bende ne akıldsaa kalıcada deıl halada 60 ytl verıp onu alıyorummm avonun parfumlerı bence hıc kalıvcı deıl
Tahitian holiday ALDIM BÜYÜK BİR HEVESLEN. AMA VASAT ÖTESİ HEMEN KARDESİME VERDİ PUR BLANCA DÜŞÜNÜOM DENEYEN VARMI KISLARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?