Avon Flower By Gynhtia Rowley

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363

Arkadaşlar daha önce kullanan oldu mu aranızda bilmiyorum ama yeni bir parfüm sipariş verdim avondan. flower by gynthia rowley.çiçek kokuları deyince denemek istedim ve çok memnun kaldım. normalde avon parfümlerini çok beğenmem ama bu tam yaz kokusu çok güzel bir parfüm.çiçek kokularını sevenlere tavsiye ederim.hafif bir vanilya dokunuşu da var. kampanya 8 de 39 ytl % 40 indirimli. bu arada yeni bir parfüm çıkmış daha doğrusu ben yeni farkettim. Tahitian holiday. aranızda kullanan var mı memnun musunuz fikirleriniz bekliyorum.

ben for away kulllanıyorum sureklı bende ne akıldsaa kalıcada deıl halada 60 ytl verıp onu alıyorummm avonun parfumlerı bence hıc kalıvcı deıl

ya bence gerçekten çok iğrenç bi kokusu var ama tabi zevkler ve renkler tartışılmazmış:sm_confused:

ya bence gerçekten çok iğrenç bi kokusu var ama tabi zevkler ve renkler tartışılmazmış:sm_confused:

kesinlikle sana katılıyorum. çoğu kişi angel i da sevmez ama ben onu da çok seviyorum sanırım benim koku anlayışım biraz farklı.:))))

bende kullanıyorum flower ı avon ürünlerinin satış temsilciyim aynı zamanda bence çok güzell bi koku tahitian holiday da ona yakın bi koku va o da çok güzell.ben en çok flower den sattım tam bi yaz kokusu..bide kış kokusu olarak önerim avon soft musk..yok böyle kalıcı bi koku bence..günlerce kokusu kalıyo kıyafetlerde..

tahitian holiday ı hiç beyenmiyorum igrenç benim fikrim esmerseniz o koku size yakışabilir..
flower by Gynhtia Powley harika..

teşekkür ederim mavikelebek ben sarışınım sanırım tahitiandan vazgeçtim.yorumun için teşekkürler

diğeri için bi fikrim yok ama tahitian holiday çok kötü gerçektenbenneyaptımki
hindistan cevizi gibi kokuyor:1ninca:

Flower by gynthia rowley ben de çok beğenerek kullanıyorum.Tahitian kokusu kötütatlicadiarzu.Bi de Far Away Paradise çök güzel.Tabii ki Surreal unutmamak lazimşutarafagitti

ben for away kulllanıyorum sureklı bende ne akıldsaa kalıcada deıl halada 60 ytl verıp onu alıyorummm avonun parfumlerı bence hıc kalıvcı deıl

canım for away en kalıcı parfümlerinden avonun ben kıyafetlerime bir sıkıyorum kirli sepeti bile buram buram for away kokuyo acaba senin aldıkların eski üretimmi sipariş ederken 2008 üretimli olmasını iste özellikle

tahitian hindistan cevizi kokuoo pek sevmedimm:) flower fullll çiçek çok çiçek kokuo ama bana tester ı gelmişti elime döktüm de çok kalıcıydı bide güzel geldi kokusu:) ama soft musk pek önermem katalogta pudramsı bebeksi bi kokuydu ama arkadaşım aldı tütün kolonyası gibi kokuodu:)

Avon un parfümlerinden sadece rare gold ve celebre yi beğeniyorum. Rowley in kokusu güzel değil ama
beğenipte sürenlere bi şey diyemem.

tahitian holaday güzelim ben o parfümü bir arkadaşımda gördüm ama kokusu çok ağır yaz için tavsiye etmem üzerime sıktım ağır bir hindistan cevizine benziyor ve bir müddet sonra bu parfümün kokusundan midem bulanmaya başladı...tavsiye etmiyorum...ama kış için olabilir...

Tahitian holiday ALDIM BÜYÜK BİR HEVESLEN. AMA VASAT ÖTESİ HEMEN KARDESİME VERDİ PUR BLANCA DÜŞÜNÜOM DENEYEN VARMI KISLARRR

HİNDİSTAN CEVİZİ BİLE KOKmayı becerememiş. sahsen hindistan cevizi kokulu die almıstım yanı cok agır kokuo. ama yani bana göre tabi

bence en güzelleri little black ve extraordinary bunları tek geçerim ayrıca tmm zevkler ve renkler tartışılmaz ama sft musk u nasıl kullanıyolar hayret ediyorumbu kadar kötü bi parfüm olur ancak

Pur Blanca ve extraordinary kullandım. Pur blanca bitti ama yeniden almayı düşünmüyorum.Sıradan bir koku.Exraordinary ise hala aynanın önünde duruyor. Kokusu bana çok ağır geldi.

Tabii herkesin zevki başka. Birinin beğendiğini bir başkası beğenmiyor.

avonun çoğu parfümünü beğenirim...

pur blanca
far away paradise
soft musk (ilaydahey hıh sana ..)
wish of love
perceive
flower
celebre (tabiki déé)
çoğu parfümü çok güzeL..
kalıcı değil diyenler..koluma sıktım 5 gün kokusu kaldı..ben beğeniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…