• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Flower By Gynhtia Rowley

ya Avon nun bazı parfümleri tabiki güzel.Rare Gold - avonun ev sevdiğim parfümüdür- Celebra, Lyrical,
Şimdi de Crystal Aura aldım.Kolye ucu da var.
Ama tabii benim favorim Rare Gold.

süperr bi koku. bi arkadaşımda vardı, denedim. Allahım rüzgar estikçe buram buram burnunuza doluyoo.. mis gibi... güle güle kullan canım..a.s..

alakasız ama bu rowleyin pudrası mükemmel bence.bir deneyin ben max factorden buna geçtim

Tahitian holiday ALDIM BÜYÜK BİR HEVESLEN. AMA VASAT ÖTESİ HEMEN KARDESİME VERDİ PUR BLANCA DÜŞÜNÜOM DENEYEN VARMI KISLARRR

pur blanca Avon parfümleri arasında favorilerimdir.sengözlerimebaksanab Çiçeksi bir koku, ama her mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz..Üstelik teninize göre kalıcı bir parfüm,ama tabi bu beyaz olan için,birde pembesi var onu bilemiyorumyerimseniben

diğeri için bi fikrim yok ama tahitian holiday çok kötü gerçektenbenneyaptımki
hindistan cevizi gibi kokuyor:1ninca:

aynen hındıstan cevızı kokusu cnm gıbısı fazla hıc hos degıl..bu arada sıze tavsyem wish of live cılek kokulu ama hos bır koku ben cok begenerek kullanıyorum bırde crıstal aura ya bayılıorum suan katologda var ve 31 ytl yarı fıyatına

pur blanca Avon parfümleri arasında favorilerimdir.sengözlerimebaksanab Çiçeksi bir koku, ama her mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz..Üstelik teninize göre kalıcı bir parfüm,ama tabi bu beyaz olan için,birde pembesi var onu bilemiyorumyerimseniben

valla cnm pur blanca hıc kalıcı degıl yanı sık sık püfff yanı

tahtian holiday'i ilk çıktığında sabırsızlıkla sipariş ettim
kokusu az sıkıldığında hoş ama iki defadan sonra çok fena olabiliyor.
çok beğenerek almıştım fakat bi süre sonra ağır geliyor kullanamıyorsun.ayrıca çoğu insan beğenmiyor kokuyu

Tahitian holiday begenmemştm... ama flower by gynthia rowley alan arkadaslarım memnunlar :)

tabi zevk meselesi ama soft musk ı kullanabilenlere şaşırıyorum..bana göre tütün gibi acayip bi koku... kolonya gibi kokuyo....

soft musk bana da biraz hacıyağı denen kokulara benziyor gibi geldi :1no2: ama gyntya rowley'i çok beğendim çiçek kokuları var çok güzel.hafif kokuları sevenlere tavsiye ederimyerimseniben

hacıyağı demişken camilerin önlerinde satılan küçük kokular var ya narçiçeği var valla soft muska 1o basar yani kaydirigubbakcemile3

createimgservletdn0.jpg

Arkadaşlar daha önce kullanan oldu mu aranızda bilmiyorum ama yeni bir parfüm sipariş verdim avondan. flower by gynthia rowley.çiçek kokuları deyince denemek istedim ve çok memnun kaldım. normalde avon parfümlerini çok beğenmem ama bu tam yaz kokusu çok güzel bir parfüm.çiçek kokularını sevenlere tavsiye ederim.hafif bir vanilya dokunuşu da var. kampanya 8 de 39 ytl % 40 indirimli. bu arada yeni bir parfüm çıkmış daha doğrusu ben yeni farkettim. Tahitian holiday. aranızda kullanan var mı memnun musunuz fikirleriniz bekliyorum.

kaldırılıcak bu parfüm :)

Back
X