- 22 Temmuz 2008
- 124
- 3
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahitian holiday ALDIM BÜYÜK BİR HEVESLEN. AMA VASAT ÖTESİ HEMEN KARDESİME VERDİ PUR BLANCA DÜŞÜNÜOM DENEYEN VARMI KISLARRR
diğeri için bi fikrim yok ama tahitian holiday çok kötü gerçektenbenneyaptımki
hindistan cevizi gibi kokuyor:1ninca:
pur blanca Avon parfümleri arasında favorilerimdir.sengözlerimebaksanab Çiçeksi bir koku, ama her mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz..Üstelik teninize göre kalıcı bir parfüm,ama tabi bu beyaz olan için,birde pembesi var onu bilemiyorumyerimseniben
![]()
Arkadaşlar daha önce kullanan oldu mu aranızda bilmiyorum ama yeni bir parfüm sipariş verdim avondan. flower by gynthia rowley.çiçek kokuları deyince denemek istedim ve çok memnun kaldım. normalde avon parfümlerini çok beğenmem ama bu tam yaz kokusu çok güzel bir parfüm.çiçek kokularını sevenlere tavsiye ederim.hafif bir vanilya dokunuşu da var. kampanya 8 de 39 ytl % 40 indirimli. bu arada yeni bir parfüm çıkmış daha doğrusu ben yeni farkettim. Tahitian holiday. aranızda kullanan var mı memnun musunuz fikirleriniz bekliyorum.