AVON çok satış yapan temsilcilerini nasıl Cezalandırıyor!

oriflame tanışmanıyım avonda hediyeleriniz ne kadar diye araştırmak için yorumlarınızı okudum..Elhamdülillah üyelerim var hata yapmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum eger bir yerde hata varsa sipariş iptalini üç saat içinde oriflamede mümkün ewet bizde hediyeler geliyor ilk yeni üye olanlara hoş geldin paketi üç ay size bedava geliyor birinci adım krem seti ikinci adım parfüm seti ücüncü adım makyaj seti ama bunun dışında 125 puan yaptıgınızda buda yaklaşık 150 tl veya 200 tl ye yakın puan demektir katkatkazan programından faydalanıyorsunuz erkek parfümü yada el blandırı yada sıvı el sabunu krem falan ama 11.99 siz sahip oluyorsunuz bu ürünün ASIL fiyatı 70 tl yada 60 tl falan siz satarsınız 50 tl ye her ürün adetine poşetler mevcut geliyor..

her ilçeden her yerden grubunuzu oluşturmakta oriflame ailesinde mümkündür..herkez kendi grubunu büyütebilir büyüttükçe size hediyeler ve 30 üyeniz olsa sizi maaşa bağlamarı mümkündür

bencede vaz geçmeyin hem yanlışlık var diyelim siparişini iptal edip tekrar verebilirdi sıkmayın canınızı devam edin

oriflame daha mı iyi o zaman... benim hem avon hem oriflame üyeliğim var ... daha çok avon satabiliyorum ama oriflame çok ağırlık vermedim belki de ondandır

Merhaba Bayanlar Ben oriflame Danismaniyim direktorum bana ulasin oriflame ile butun firsatlari size anlatayim 0545 .... Whatsap msj arama hepsi acik simdiden aramiza hosgeldiniz katalog ve uyelik ucretsiz adresinize gonderilecektir hosgeldn paketlerimiz danisman hediyelerimi ogrenmek icin whatsaptan ulasin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar sizin gibi şikayet eden herkes artık LR e geçti.30 yıllık Alman markası.satış yapma üye bulma zorunluluğu yok istersen sadece kendine bile %40 indirimle ürün alabilirsin. Ama dışarıya satarsan %40 kar ürün başına kar alırsın yeni üyeler bulup ekibini kurarsan çok daha kazançlı.Ayrıca saat telefon tablet araba hediyeleri var .Ben artık çok mutlu ve kazançlıyım .Sizde buyrun gelin Türkiye ve 30 ülkede var LR

Bende uye olmayı dusunuyorum ama hic bir bilgim yok kızlar nasıl uye oluyoruz siparis veriyoruz alıyoruz edioruz ve hediyeleri neler oluyor her ay katalog geliyormu istesende istesende ve her ay ne kadar veriyorsunuz kargoya

badcat sonuna kadar haklısı fakat , avon oriflame bunlar satış yapılmak için kurulmuş topluluklar değil . Bir network gibi düşünün birilerinin halkaya dahil olması için kurulmuş topluluklar ortada bir hizmet ve ürün olması içinde o katologdaki ürünleri koyuyorlar.Çünkü ülkemizde ortada bir hizmet ve urun olmadan para kazanmak yasal olmadığı icin satis yapiliyor yani diyecegim o ki asil amac üye yapmak .ne kadar uye yaparsaniz pastanin en buyuk dilimini bu networke ilk giren kisiler alır yani sizler degilsiniz sizler birilerini uye yaptikca bu olusumlarin ilk kuruldugunda pazara giren kuruculari kalkinir .buna iliskin olarak ürünlerin saglik bakanligi onayı olmayan urunler bile hayatiniza katilabilir...yani sizin cok satisa birsey olmamasini normal cunku asıl amac satis yapmak degilmis uye yapmakmis .Bu bilgi universite yıllarımda unlu bir profesör hocamın anlattigidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…