madem oyle degiştir bencede o kadar alışveriş yapıp bıde bunların kahrını cekmeciddi ciddi Oriflame düşünmeye başladım ben desenelerdir Avon'dayım, 10 sene olmuştur. hep Avon'u savunmuşumdur, hiç bir sıkıntısını da yaşamadım... ta ki bu seneye kadar.. ne zaman daha çok alışveriş yapmaya başladım, o zaman Avon başladı saçmalalamaya... Puan sistemiymiş!!.. böyle puan sistemi mi olur?
AVON: "390 tl sipariş vermezsen yok sana puan."
TEMSİLCİ: " e o zaman 200 tl alışverişe far seti veriyorsunuz onu alayım bari, 250 tl siparişim var bu ay?"
AVON: "hayır, onu da alamazsın, 200 tl'ye far setini sadece klasik üyeler alabilir. club üyeleri 200 tl hediyesini alamıyor."
TEMSİLCİ: "ben club üyesi olmak istemiyorum o zaman.. beni tekrar klasik üye yapın.."
AVON: "Olmaz, seni çok alışveriş yaptığın için Club üyesi yaptık, sen özelsin. klasik üye değilsin artık.1 sene boyunca club üyesi olarak kalacaksın.."
TEMSİLCİ: "peki ben özelsem daha çok alışveriş yaptığım için daha çok hediye almam gerekmez mi? ama siz klasik üyelere verdiğiniz far setini bana vermiyorsunuz..."
AVON: "sen özelsin, o yüzden senin 390 tl alışveriş yapman lazım. 390 TL alışveriş yap hediyeni al."
TEMSİLCİ: "390 TL alışverişim yok ama.. 250 TL alışveriş yaptım..
AVON:"O zaman havanı al.."
bu böyle gider.............
çok saçma geldi. ben oriflame deyim bizde herkes danışmandır ve herkes aynı hediyeleri aynı şartlarda kazanır. hiç kimse şen şu kategoridesin ordan faydalan sen şurdasın sen burdasın denmez. oriflame de temsilci öncü ayrımı da yok mesela herkes sıfırdan başlayıp kayıt açabiliyor. hediyelerin şartları da belli üç hediye sistemi var. yeni kayıtların üç ay boyunca yararlandığı hoşgeldiniz, tüm kayıtların aylık siparişleri sonucunda her ay aldığı kat kat kazan ve kayıt yapanlara verilen sponsor hediyeleri. ayrıca oriflame in üyeler sonucunda verdiği prim sistemi hem daha fazla hem de daha adil. yanlış bilmiyorsam başka firmalarda belli şartları yapmayanların alt ekibinde ki üyeler bile alınıyormuş. oriflame de böyle şeyler hiç yok.
bende şikayetçiyimmm!!!!
bu ay temsilci fiyatıyla 313 tl lik müşteri fiyatıyla 450 tl lik sipariş verdim ama bir tane numune bile gelmedi..
eskiden 125 tl üstüne hediyeler gelirdi..
çok sinir bozucu..
ayrıca o küçük poşetlerden bile çıkmadı koliden...
artık sipariş verir miyim bilmiyorum...
Hatun sende mi temsilcisin:)
Bende kendim ve çevrem için siparisler veriyorum pek satış yapmiyorum. Yalniz indirim dedikten sonra faturaya ekstradan masraflar ekliyolar nerde kaldi indirimi? Ayrica beni üye yapan kisi sagolsun cok ilgili!
Bir sure oriflame yapmistim sonra avona döndüm. Oriflame memnuniyetinin yarısını avonda bulamadim. Ne bi firsati var ne biseyi. Bir daha siparis vermeyi düşünmüyorum. .
bende satış değil kendim ve çevrem için alıyorum daha çok...
evet benim temsilcim de hiç arayıp sormuyor...
bana masraf hiç eklenmedi daha öyle bir şey görmedim..
az sipariş verince giydiriyolardır belki
ha bir de eskiden kargo da ücretsizdi..
şimdi çok sıkıntılı..
ya küçük poşet bile göndermiyolar bim poşetine mi koyup verelim eşe dosta ayıp yaaa
oriflame da kota yüksek diye çıkmıştım avon da çok yükseltti kotayı missha diye bir marka varmış belki ona geçerim...
Bu kadar şikayetin üzerine, kargo ücretleri 85 tl ve üzeri alışveriş için 1,5 tl olmuş farkettiniz mi kızlar? 1 lira veya 1,5 lira birşey değil ama artık ayıp yahu
kargo pahalı, kataloglar pahalı diye bu kadar yazıp çiziyoruz.. sanki dalga geçer gibi katalog ve kargo fiyatları sürekli artıyor...
son yıllarda, özellikle 1-2 senedir bu saçmalıklar arttı farkındaysanız.. büyük ihtimal yönetim değişti, tecrübesiz birileri sözde yeni proceleriyle Avon'u ve bizleri mahfediyor...
Gecen ayda oriflame e uye oldum ondada ilk sipariste takim liderimin yaptigi bi hatadan dolayi sogudum ondanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?