avon christian lacroix rouge kullanan varmı

ooo o zaman kesinlıkle ilgi ceken hoş bir kokudur bir kişide daha duymustum eşinin begendigini demekki mor olan erkekler cok begenıyor mor mu alsam acaba diye düşünüyrm suan benm eşime de parfüm begendrmek zordur
benimki de parfüm konusunda seçicidir ama buna karşı koyamıyooo
denemekte fayda var beğenebilir ben de arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım.
o da eşim bayılıyo demişti

peki kullandıgınız zaman kırmızı olan mı mor olan mı daha cok soruldu bu ne diye ? hangisi daha dikkat cekiyor sizce
Kesinlikle kırmızı diyorum canım!:) turuncuyuda beğeniyorlar bir alalım bakalım. Kırmızıdan bir şişe alsamda yeter kıymetli olur

Kesinlikle kırmızı diyorum canım!:) turuncuyuda beğeniyorlar bir alalım bakalım. Kırmızıdan bir şişe alsamda yeter kıymetli olur
bnde aslında bir kırmızı bide mor olandan edinmek istiyorm oncesinde denem tester bulsam keske 3 ün den harika olur cok begendigim hangisi olursa bende 2 tane alırım heralde ahh ne olcakk bu parfüm çılgınlıgmzz bilmiyorm evde bir sürü parfüm var hala gözlerimiz parfümlerdee

benimki de parfüm konusunda seçicidir ama buna karşı koyamıyooo
denemekte fayda var beğenebilir ben de arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım.
o da eşim bayılıyo demişti
test edildi onaylandı o zman tamamdir deneyebilrsem eger denıycem yoksa direk kör alıs yapcamm ama brazz tarff edebilr misinz ne tarz da tatlımsı mı meyveli mi yoksa agır mı ? bir parfüme benzetmek istesenız hangi parfüme benzetirdinz morunu mesela ??

Yaa kızlaaar bensiz kaynatmışsınızz... turuncu olan şekerimsi ve kışımsı bir kokuymuş. Moru pek tavsiye edemiycem zevk meselesi. Kızlar atraction ve premier luxe alalım alıcam inşallah. Çanta boyları çıkmışş birde rogue alıcam kırmızı şişe. Far away bella da güzel tam bir bahar kokusu R __rapunzell__ @perfume love

anlatılmaz yaşanır
yani gerçekten koku nasıl tanımlanır bilemiyorum ilk başta ağır geliyor ama sonrasında yoğunluk azalıp çok hafif tatlı ama çoğunlukla çiçeksi bir koku diyebilirim.

kaynattık valla far away kullandım zamanında ama şimdi çok yoğun geliyor ve artık burunlar çok alıştı ona neredeyse herkes biliyor onu ama bunlardan biri kullanıldığı zaman merak uyandırıyor.ne kullanıyorsun sen diye soruluyor bi hoş oluyor o zman insan canım :):):)

ayy far avay gercekten güzel ve coook kalıcı bir koku bende almak istiyorm ama bana sevmedigim birini hatrlatıyor o yuzden almıyorm yoksa avon kokuları arasında efsane diyebilirm ...far away bella premier luxe nasıl hiç bilmiyorm .. ben atraction aldım gecen sene bana yakısmadı kokusu yanı hiç bsey anlayamadım kokudan bende görümceme hediye ettim o bayıldı ondan cok kalıcı ve güzel durdu bu arada ben cok beyaz tenlym o braz benden esmer ona cok yakıstı buram buram kokuyrdu her sıktgında her tene her koku gitmyo malesff :/

ayy far avay gercekten güzel ve coook kalıcı bir koku bende almak istiyorm ama bana sevmedigim birini hatrlatıyor o yuzden almıyorm yoksa avon kokuları arasında efsane diyebilirm ...far away bella premier luxe nasıl hiç bilmiyorm .. ben atraction aldım gecen sene bana yakısmadı kokusu yanı hiç bsey anlayamadım kokudan bende görümceme hediye ettim o bayıldı ondan cok kalıcı ve güzel durdu bu arada ben cok beyaz tenlym o braz benden esmer ona cok yakıstı buram buram kokuyrdu her sıktgında her tene her koku gitmyo malesff :/

premier luxe bi bakmak lazm onu bende merak ettım az içerigini arastraym bakalm :)))

Çeyizime far away serisini koydum. Hepsi birbirinden güzelll. Ah birde şu turuncu kapaklı far awayı tekrar üretselerr :)))) premier luxe çok güzel bir koku canım. Biraz son bahar kış kokusu. Far away bella hafif bahar kokusu çok güzell buram buram odaa :))

ufak tester deneme boyları ne kadar acaba onların onlar ayrı satılıyor mu ? siparıs wersekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…