avon christian lacroix rouge kullanan varmı

ben çok beğenerek kullanıyorum bu kokuyu
bu sabah iş yerinden bir arkadaşım merdivenlerden kim çıktı az önce diye araştırıyordu bayıldı kokuya

kesinlikle muhteşem bir koku. Ben tüm setini kullandım. Şu an başka parfüm kullansam vücut kremini kullanıyorum herzaman. mükemmel kokuyor. Tavsiye ederim

arkadaşlar, ben avondan kalıcı denilen black dress perveice for away falan var ya onların hepsini denedim. hiç de kalıcı değiller. ama en son bir de bunu deneyeyim dedim. son olarak bunu aldım. şisesinin rengi süper zaten.avon kokuları içinde en kalıcısı diyorum ben. evet biraz ağır ama sonra uçuyor , ağır durmuyor.bence denemeye değer.

slm kızlar bende chiristian lacroix parfümünü merak ettim kokusunu tarif edermisinis , ağır koku sevmiorum ama kalıcı olmasınıda istiyorum parfümün. daha önce celebre, little black dress,purblanca kullandım üçüde kalıcıydı bende ama far away cok ağır sevmiorum öle kokuları . sipariş vermek istiorum yorumlarınıs?

ilk defa eşim nişanımızda bohça için almıştı mükemmel çiçeksi şipre kokuları belissima tarzı kokuları sevenler için güzel bir koku ilk anda ağır fakat alt notalar ortaya çıktığında keskinliği kayboluyor kalıcı devam ürünleri olan duş jeli ve nemlendiricisi malesef satıştan kalktı ve parfüm ciddi biçimde pahalı bu kokuyo beğenenlere yine avonun rare pearl parfümünü önerebilirim değişik ve kalıcı

parfüm manyağıyım avon da satılan kokuların %70ini denedim ama şipre kokularının benim için ideal olduğuna karar verdim onlar da her zaman bulunmuyor çiçek ve meyve kokuları daha cazip geliyor insanlara

Ben kullandım, şişenin dibinde şu an parfüm:) Ama bende çok kalıcı olmadı, kokusu Hypnotic Poison'a benziyor ama daha çiçekli bir koku

Tek kelimeyle MUHTEŞEM bana 1 yıl gidiyor sadece özel günlerde kullanıyorum kullanmaya kıyamıyorum o derece yani girdiğim ortamda sormayan yok resmen imzamı bu parfümümle atıyorum kalıcılığına diyecek tek laf yok bence günlerce gitmiyor kıyafetimdende tenimdende :))

Miss gibi kızlar. Odaya bir fıs sıktım resmen buram buram dakikalarca burnuma geldi. Ama bir iki saat sonra bile gelen kokuyu alıp çok beğendi beyaz çiçek kokularına benziyor ama kesinlikle daha güzel.

Miss gibi kızlar. Odaya bir fıs sıktım resmen buram buram dakikalarca burnuma geldi. Ama bir iki saat sonra bile gelen kokuyu alıp çok beğendi beyaz çiçek kokularına benziyor ama kesinlikle daha güzel.
eşim ilk basta bunu begenmedi tüün kolonyası mı sürdün sen dedi sora aradana bi 10 dk gecti senden cok güzel bir koku geliyor hangi parfüm bu dedi bende daha yenı tütün kolonyası dedigin dedim bayagu sasırsı

Hahaha en başta hepsinden kolonyamsı bir koku geliyor biraz geçmesi lazım asıl koku o zaman prtaya çıkıyor. Ve kalkıyormuş satıştann hemen almalıyım bir şişee :))) seninde bilgin olsun canım

Hahaha en başta hepsinden kolonyamsı bir koku geliyor biraz geçmesi lazım asıl koku o zaman prtaya çıkıyor. Ve kalkıyormuş satıştann hemen almalıyım bir şişee :))) seninde bilgin olsun canım
ben bunu bide mor olanını cook merak ediyorm canm acaba o nasıl kırmızı güzeldi ama mor olan nasıl aklım onda oda kalkıyormus sanırım ...:/

ben bunu bide mor olanını cook merak ediyorm canm acaba o nasıl kırmızı güzeldi ama mor olan nasıl aklım onda oda kalkıyormus sanırım ...:/
Pöööf berbat. Çok ağır bir koku. Anneme yakıştı aslında ama çok ağır. Far awayi severim mesela ama o miğdemi bulandırdı. Ben ambresini merak ediyorum canımm. Birde bijousu var oda çok güzel ama kırmızı tabiri caizse çiçek bahçesi gibi kokuyor ilk bahar kokuyor

yanı kırmızı olan mı mor olan mı desem kırmızı mı diyorsn canm ? :) ewet bide turuncu gbi olanı var aslında hepsini cok merak ediyormm bende yaa üretimden kalkmadan stok yapabilsek güzel olurdu sora bulması zor oluyr :)

pek bi düşündüm ama mor diyesim var
amberi bende merak ediyorum almadım henüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…