eşim ilk basta bunu begenmedi tüün kolonyası mı sürdün sen dedi sora aradana bi 10 dk gecti senden cok güzel bir koku geliyor hangi parfüm bu dedi bende daha yenı tütün kolonyası dedigin dedim bayagu sasırsıMiss gibi kızlar. Odaya bir fıs sıktım resmen buram buram dakikalarca burnuma geldi. Ama bir iki saat sonra bile gelen kokuyu alıp çok beğendi beyaz çiçek kokularına benziyor ama kesinlikle daha güzel.
Hahahaeşim ilk basta bunu begenmedi tüün kolonyası mı sürdün sen dedi sora aradana bi 10 dk gecti senden cok güzel bir koku geliyor hangi parfüm bu dedi bende daha yenı tütün kolonyası dedigin dedim bayagu sasırsı
ben bunu bide mor olanını cook merak ediyorm canm acaba o nasıl kırmızı güzeldi ama mor olan nasıl aklım onda oda kalkıyormus sanırım ...:/Hahahaen başta hepsinden kolonyamsı bir koku geliyor biraz geçmesi lazım asıl koku o zaman prtaya çıkıyor. Ve kalkıyormuş satıştann hemen almalıyım bir şişee :))) seninde bilgin olsun canım
Pöööf berbat. Çok ağır bir koku. Anneme yakıştı aslında ama çok ağır. Far awayi severim mesela ama o miğdemi bulandırdı. Ben ambresini merak ediyorum canımm. Birde bijousu var oda çok güzel ama kırmızı tabiri caizse çiçek bahçesi gibi kokuyor ilk bahar kokuyorben bunu bide mor olanını cook merak ediyorm canm acaba o nasıl kırmızı güzeldi ama mor olan nasıl aklım onda oda kalkıyormus sanırım ...:/
yanı kırmızı olan mı mor olan mı desem kırmızı mı diyorsn canm ? :) ewet bide turuncu gbi olanı var aslında hepsini cok merak ediyormm bende yaa üretimden kalkmadan stok yapabilsek güzel olurdu sora bulması zor oluyr :)Pöööf berbat. Çok ağır bir koku. Anneme yakıştı aslında ama çok ağır. Far awayi severim mesela ama o miğdemi bulandırdı. Ben ambresini merak ediyorum canımm. Birde bijousu var oda çok güzel ama kırmızı tabiri caizse çiçek bahçesi gibi kokuyor ilk bahar kokuyor
peki kullandıgınız zaman kırmızı olan mı mor olan mı daha cok soruldu bu ne diye ? hangisi daha dikkat cekiyor sizcetam bir kış kokusu bence.gerçekten sen ne kullanıyorsun dedirtiyor.
aynı şekilde mor şişesi de bir harika üstelik çok kalıcı.
pek bi düşündüm ama mor diyesim varyanı kırmızı olan mı mor olan mı desem kırmızı mı diyorsn canm ? :) ewet bide turuncu gbi olanı var aslında hepsini cok merak ediyormm bende yaa üretimden kalkmadan stok yapabilsek güzel olurdu sora bulması zor oluyr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?