Güneş Kremleri Avon , arkadaşlar bir bakar mısınız?

Güneş kremleri, bronzlaşma

aysegul9323

Just dance,gonna be okay!
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
169
0
Arkadaşlar Avon'un haziran ayının güneş kremlerine bakan var mı veya avon güneş kremini hiç kullanan var mı ? bir yan etkisi falan var mıdır avon kanserojen içeriyor diyenleri duydum :s ???

ben kullandım ama hiç memnun kalmadım 30 faktörlü almıştım
hep yağ bezesi yaptı ben de şimdi la roche posay almayı düşünüyorum herkes onu öneriyo doktorlar da

Ben uzun yıllardır Avon'un güneş kremlerini kullanıyorum memnunumda çok beyaz olduğum için kışın güneşte bile krem sürmeden çıkamıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
Eğer ten renginiz çok açıksa ve hassas tenliyseniz koruma faktörü en yüksek olanını kullanmanızı tavsiye ederim.

Ya bunu duyduğuma çok sevindim sipariş boşa gitmesin hiç yağ bezesiyle falan karşılaşmadın değil mi?

Ya bunu duyduğuma çok sevindim sipariş boşa gitmesin hiç yağ bezesiyle falan karşılaşmadın değil mi?

Hayır karşılaşmadım sadece gözaltımda ara sıra yağ bezecikleri çıkar o da malum güneş kremleri göz çevresine sürülemiyor.
Ama bu kampanya Avon'da Anew Solar Advance serisi çıktı onda gözaltı kremi ve dudak stiği bir arada ondan almayı düşünüyorum inşallah bu yaz kendimi komple güneşten koruyacağım.:)

X