Saç Bakım Ürünleri Avon Argan Yağı İçeren Saç Ürünleri

Merhaba,
Avon'nun argan yağlı saç serumunu 1 aydır kullanıyorum. Sarı röfleli saçlarımın üzerine kızıl kahve boyattım. Kırık ve taranmaz durumdaydılar. Banyodan sonra birkaç damla özellikle zor taranan bölümlere uyguluyorum. Kolay taranıyor. Üstelik kuruttuktan sonra mutlaka fön ya da saç düzleştirici kullandığım halde kabarmıyor.
Tavsiye ederim:)

Merhaba,
Avon'nun argan yağlı saç serumunu 1 aydır kullanıyorum. Sarı röfleli saçlarımın üzerine kızıl kahve boyattım. Kırık ve taranmaz durumdaydılar. Banyodan sonra birkaç damla özellikle zor taranan bölümlere uyguluyorum. Kolay taranıyor. Üstelik kuruttuktan sonra mutlaka fön ya da saç düzleştirici kullandığım halde kabarmıyor.
Tavsiye ederim:)

Peki samnpuanı hakkında ne soylersınız??????????

Avonun argan yağlı saç kremi ve şampuanı hakkında ne düşünüyosunuz? Bi de serum var. Hangisi daha iyidir? Memnun kalan var mı?

kızlar bu serinin saç kremini ve spreyini kullanan var mı saç kremi durulanan mı nette pek bi bilgi bulamadım :50:

Ben bu serinin yağını kullanıyorum.
Yazın güneşe ve havuzun denizin kloruna tuzuna iyi gelir diye almıştım.Kışın da kuru havalarda kırılmalarını, kırılganlaşmalarını engeller diye sürüyorum. Güzel kokuyor, yağlı bırakmıyor, uçlarını yumuşak tutuyor.
Fakat ben loreal'in yağını daha çok sevmiştim. Bu bitince ona geri döneceğim.

serumunu kullandım.. hiç gerek yok gidin elseve mucizevi yağ alın hem daha ucuz hem daha daha etkili..

mucizevi yagi kullaniyorum zaten
fakat restorex bitince argan yagli sampuanini almayi dusunuyorum fiyati da uygun olunca
sampuanini sormustum:KK51:

bilmiyorum canım serumu beni kesmeyince diğer ürünlerine hiç bakmadım ben.. hayır bir de pahalı yani.. gratiste watsonsta çok daha ucuza çok daha güzel serumlar..

Back
X