Saç Bakım Ürünleri Avon Argan Yağı İçeren Saç Ürünleri

benbirkelebegim

in love :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
109
14
298
İstanbul
kızlar yeni çıkmış bu ürünler ben de sipariş verdim argan yağını çok duyuyorum son günlerde :) kullanan var mıdır merak ettim benim saçlarım röfle yüzünden çok yıprandı. ipek gibiydi saçlarım :( yaptığım bakımlarla normalde döndürebildim biraz ama hala eski bakımlı hali değil...

bende sıpar verdım 7.50 muydu neydı ıcındekı argan yagı yuzde 1 dır heralde :)
ma olsun sonuçta sac bakım yagı belkı bı faydsı olur

bunun deneme boyunu yollamışlar arkadaşıma kızlar, biraz sürdüm güzeldi. sonra ambalajı iyi muhafaza edememişim hepsi dökülmüş, aslında 2 3 seferlik daha ürün vardı ama deneyemedim. Avonun diğer saç ucu serumuna benziyor ama sanki bu daha sıvı ve saç uçlarımı diğerine göre çok daha yumuşak yaptı. zaten böyle bir şeye ihtiyacım vardı o yüzden sipariş edeceğim ben de. düzenli kullanınca sonuçlarını yazarım :)

banada numunesi geldi..dün gece yıkadıgım sacıma sürüp yattım..güzee benziyor yapıs yapıs olmadı sacım tam kuruyunca

yeni kururken kaldı ama yani gece ama suan yok..tabi hiç bir şey sürülmemiş gibide durmuyor ama yapıs yapıs değil

Ben saç kremi yağ ve şampuan aldım cok memnun kaldım yağı cok az sürüyorum hiç öyle yapış yapıs olmuyo saclarım yumuşacık ve pırıl pırıl

kızlar önce şampuan+saç kremi+saç serumunu kullandım fakat saçlarım yağlı kaldı sanırım serumu fazla sürdüm :44: ikinci yıkayışımda serumu kullanmadım daha iyi oldu :1: şu an pek sonuç alamadım yani açıkcası pek bi etkisini göremedim bakalım 3. yıkayışımda buraya yazarım :21:

Kesinlikle oyle abartmadan az surdugunuzde yapis yapis olmuyor, ben kokusunu begenmiyorum sadece zaten onun ustune surdugum avonun bademli sac balsami var o zaman bir sorun olmuyor. Ben sacima bir suru krem surdugum icin ayni geliyor yumusakligi ama 3 gundur kullaniyorum sadece ins yipranikligina cozum olur :) herkes cok guzel saclara kavusur ins :) :)

Ben argan yağını ilk kullanmamda saçlarım yumuşacık oldu, hemen etkisini fark ettim, çok değil 1-2 damla sürdüğünüzde asla yapış yapış olmuyor. Tavsiye ederim

argan yağını bende bu ara duyuyorum herkesten. benim saçlarım ne yazık ki ince telli ve bu aralar çok dökülüo acaba faydası olur mu? tavsiye eder misiniz?

banyodan sonra nemli saça mı uyguluyoruz kızlar bugün aldım yeteri kadar bakım ürünüm yokmuş gibi merak ettim aldım umarım etkisini görürüm ne görsem alıyorum bu ara:)

Annem almıştı argan yağlı saç spreyinden. Durulamıyordu duştan sonra sıkıyordu hatta şimdi 1 şişeyi bitirdi ikincisini sipariş etti. Ben denemedim hiç bilmiyorum ama anneminde saçları röfleli.

bende duştan sonra nemli saçıma uyguladım ağırlık yapmıyor kurduktan sonra yapış yapışta kalmıyor1kez kullandım daha bakalım şişe bitince yine yazarım

bende duştan sonra nemli saçıma uyguladım ağırlık yapmıyor kurduktan sonra yapış yapışta kalmıyor1kez kullandım daha bakalım şişe bitince yine yazarım

Back
X