• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon 2013 Katalog 6

sağolun kızlar pudraya yorumlarınız için
avona takmış vaziyetteyim
şimdi pur blanca siparişi verdim
katalogdan kokladım çok belli değil kokusu
fakat birçok kişinin övdüğünü görünce çok merak edip verdim siparişi bakalım
inşallah iyi çıkar Varmı avon parfüm önerisi olan??

Etrafımda kullanan çok var kokusu harika fakat kalıcı değil ben kendim 3 sene kadar kullandım kokusunu beyendigim için

Arkadaşlar k6 ki orta sayfa broşüründen 1 adet bb krem olmak üzere toplam 5 âdet solutions ürün satana purblanca parfüm hediyeymis.. orta sayfa haricinde 102. Sayfadada solutions ürünleri var. Onlarda dahilmi? Lütfen bilen varsa acil cvp bekliyorum....

ben solutions karma ciltler için olan ürünlerinden çok memnunum kremleri de dahil ama aynı ürünler bir müşterimin cildinde kızarıklık ve kabarıklıklara yol açtı malesef :( ürünleri ondan geri aldım kendim kullanıyorum. sanırım cilde uygun ürünü bulabilmek çok önemli.

canım bende solutions karma ciltler için olan kremini kullanmak istiyorum fakat cildim çok hassas cildim biraz yağlı sivilce çıkıyor belki iyi gelir diye düşünüyorum bana yardımcı olur musun lütfen:(

merhaba hanımlar..ben k6 yi bitirdim bugün itibariyle k7 Ye geçtim ve k6 dan 5 adet solutions krem sattım bana purblanca nin yeni parfümünu gönderdiler ama berbat sıkmak için yeri yok direk kapağını açıp dokuyosunuz ayrıca ytgp. Hediyesi olan ürünler yerine bikac parfüm numunesi ve yine purblanca parfüm yollamışlar tabi bende heves falan kalmadı satış yapmak için boşuna uğraşmış gibi hissediyorum kendimi :(((

merhaba hanımlar..ben k6 yi bitirdim bugün itibariyle k7 Ye geçtim ve k6 dan 5 adet solutions krem sattım bana purblanca nin yeni parfümünu gönderdiler ama berbat sıkmak için yeri yok direk kapağını açıp dokuyosunuz ;) ayrıca ytgp. Hediyesi olan ürünler yerine bikac parfüm numunesi ve yine purblanca parfüm yollamışlar tabi bende heves falan kalmadı satış yapmak için boşuna uğraşmış gibi hissediyorum kendimi :(((

Merhaba hanimlar.. ben k6 yi bitirdim bugün itibariyle 7 Ye geçtim ve k6 dan 5 âdet solutions sattım purblancanin yeni parfümü geldi hediye olarak ama berbat sikmaya yer yok direk kapagi acip dokuyosunuz.. ytgp hediyesi olarakta bikac parfüm numunesi ve yine purblanca parfüm gelmiş.. resmen boşuna.uğraştım satış yapmak için parfumleride bu şekilde kimseye satamam zaten hayal kırıklığına uğradım tabi heves falanda kalmadı:((

Avonun kokuları çok hoş oluyorda kalıcı olmuyor.. bilerek mi yapıyorlar nedir çabuk çabuk bitsin daha çok alsınlar diye :D

merhaba hanımlar..ben k6 yi bitirdim bugün itibariyle k7 Ye geçtim ve k6 dan 5 adet solutions krem sattım bana purblanca nin yeni parfümünu gönderdiler ama berbat sıkmak için yeri yok direk kapağını açıp dokuyosunuz ayrıca ytgp. Hediyesi olan ürünler yerine bikac parfüm numunesi ve yine purblanca parfüm yollamışlar tabi bende heves falan kalmadı satış yapmak için boşuna uğraşmış gibi hissediyorum kendimi :(((

tatlım k7yi yayınlarsan sevinirim bende yeni kataloğu araştırıyordum
pur blancayı çok fazla beğenmedim bende
only imagine aldım çok hoş fakat kalıcılığı çok çok AZ:(

Bende fotoğraflari çektim ama cepten ;) yayınlayamadim o ayrı Tabiki.. sonra bilgisayara attım oda olmadı ilerleyen saatlerde ugrasicam tekrar inşallah olur

merhaba kızlar bu ay ki katalogta pata krem fondoten var fiyatı 36 dan 18 düşen kullanan var mı ya nasıl acaba??

Back